новини от региона

Първа пресявка в "Лига България"

Изтегли се жребият за 1/16 финалите в републиканския турнир на БАМФ

Вчера в комфортната обстановка на медийния партньор sportal.bg бе изтеглен жребият за 1/16 финалите на втория по сила републикански турнир на БАМФ "Лига България". Разделени на поставени и непоставени отборите бяха разпределени по следния начин:

БАРАЖИ

Начален час

Терен

Мач

Резултат

КУРШУМИТЕ - Шивачите

1/16 ФИНАЛ

Начален час

Терен

Мач

КАМИТЕ - Форест

AFC KARMES - Бодигард

Околчица(Моравица) - Ф.К. ОАЗИС

Хамелеон - FC Siza Sport

Villa Mark - Kamenitza - Интернационал

ГАРД ЕЙЧ.ЕМ.ЕС - КЦМ-ОЦП

ФРЕШ Свети Влас - ШАШ

Zona C ООД - ТМ ТЕХНОЛОДЖИ

ОПТИМИСТ - Актив комерс

ФК Събрани по спирките - Водолазите

ЕСЕТРА КОМЕРС - ФК Вадиас

ФК Елин Пелин - ФЕНИКС-ЛОВЕЧ

АТИ КОНСУЛТ - Лаос

Mercedes - PMP Брилянтин

FC WORDS BURGAS - SPS

ДЕЛТУМ - СИНИТЕ

Един бараж все още не се е изиграл и ще противопостави отборите на КУРШУМИТЕ (Троян) и Шивачите (Самоков). Победителят от тази среща ще играе изравнителен мач с победителят от двойката АТИ КОНСУЛТ (София) - Лаос (Пловдив) за влизане в жребият за 1/8 финалите на турнира, по силата на жребият изтеглен снощи.

Срещите от 1/16 финалите ще се играят на принципа на директна елиминация в един мач, като двубоите са на неутрален терен, между двата съперника (с оглед географското положение и центровете, където могат да се проведат мачовете). Жребият за 1/8 финалите ще се изтегли на 20 април 2016г.

Пълен запис на церемония, заснета и оргранизирана от медийния партньор на БАМФ и републиканските турнир "Шампионска лига" и "Лига България" sportal.bg може да видите тук:


Следващата седмица предстои жребият за 1/8 финалите в турнира "Шампионска лига". Церемонията ще бъде в сряда, 13 април и отново ще бъде предавана на живо в националния спортен портал на България.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици