новини от региона

Mass Sport официално представи новата топка на Българска асоциация мини футбол

На специална пресконференция на BAUHAUS ARENA Българска асоциация мини футбол и Mass Sport представиха официалната топка на Асоциацията за сезон 2014/2015 година – CRUX 5.

CRUX 5 на Mass Sport е подбрана сред десетки други топки на база на качеството и издръжливостта по време на игра. Тя е мачова топка от висок клас подходяща както за естествен, така и за изкуствен терен, плътна и приятна за игра, ръчно шита и изключително качествена. Партньорството между италианската марка Mass Sport и асоциацията стартира през месец октомври тази година, когато двете страни договориха екипировката на националния отбор по мини футбол, както и официалните облекла на представителите на БАМФ (Българска асоциация мини футбол). Именно с това облекло националите ни ще играят на Европейското първенство през ноември в Черна гора.  

Спортният концерн концерн дава ясни заявки, че има интерес към аматьорския футбол у нас и обещава да радва родните отбори с изключителен италиански дизайн и високо качество на селектираните материи. 

„Mass Sport е марка ориентирана към масовия спорт и ние сме щастливи, че имаме възможността да подкрепим именно БАМФ (Българската Асоциация по Мини Футбол). Това, което всеки от вас може да види по терените на всички турнири организирани от Асоциацията е радост от играта. За нас това беше най - важно – да подкрепим спорта като начин на развлечение, като здравословен навик, като идея и като среща на приятели“, сподели Мария Бургелова - маркетинг мениджър на марката за България. 

Г-н Стойно Чачов, един от най-уважаваните съдии в асоциацията и член на отбора на реферите, също потвърди от лични впечатления, че състезателите в БАМФ са останали изключително доволни от новото кожено кълбо. 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици