новини от региона

Днес в 18ч ще се разпределят групите в пролетния дял на груповата фаза в ШАМПИОНСКА ЛИГА и ЛИГА БЪЛГАРИЯ

Днес в 18:00ч Българска Асоциация Мини Футбол ще изтегли жребият за допълнителните пролетни групи в турнирите "ШАМПИОНСКА ЛИГА 2015/2016" и "ЛИГА БЪЛГАРИЯ 2015/2016". Девет са отборите, които ще се включат в шампионския турнир и двадесет и един в турнира на подгалсниците и носители на купи. Отборите ще се разпределят в групи от по три отбора, играейки всеки срещу всеки, както вече обявихме по-рано.

Отборите в "ШАМПИОНСКА ЛИГА" са разпределени в три урни по три отбора, като за всяка група ще се изтегли по един отбор от всяка урна:

I урна: МФК Нефтохимик (Бургас), ПОБЕДА БУРГАС (Бургас) и КЦМ-ОЦП (Пловдив)

II урна: ФК Зебра (София), ДАНТЕК (София) и ТРИТЕ МЕЧКИ (Шумен)

III урна: Нюкасъл (Казанлък), КАТАЛУНЦИТЕ (Ловеч) и Манастирище 2000 (Враца)

Мачовете ще се изиграят на 6 март - I кръг; 13 март - II кръг и 20 март - III кръг. Във всеки кръг един от отборите е домакин, като другите два отбора му гостуват. Играят се по три мача на кръг, на принципа всеки срещу всеки. Общо ще се изиграят 9 мача, като изхода от тях ще определи класирането в групата. Победителите в групата се класират за 1/8 финалите на елиминационната фаза, завършилите на второ място в групата отиват на бараж, а завършилите на трето място отбори отиват в баражите на "Лига България". 

Отборите в "ЛИГА БЪЛГАРИЯ" са разпределени в три урни по седем отбора, като за всяка група ще се изтегли по един отбор от всяка урна: 

I урна: Ф.К. ОАЗИС (Пловдив), FC Siza Sport (Пловдив), BOHEMIANS (Пловдив), АФК ХАОС (Пловдив), Kamenitza-Интернационал (Пловдив), Шампион Зимна Лига (Пловдив) и ФК Благоевград (Благоевград).

II урна: ФРЕШ Свети Влас (Бургас), ДЕЛТУМ (Бургас), ОПТИМИСТ (Бургас), FC WORDS BURGAS (Бургас), Шампион Зимна Лига (Бургас), Околчица-Моравица (Враца) и ФК Враца (Враца).

III урна: ФК Вадиас (София), ФК Елин Пелин (София), VIVACOM 4PLAY (София), Барселона (Казанлък), Кулата (Казанлък), Форест (Казанлък) и Борусия (Ловеч).

Мачовете ще се изиграят на 13 март на неутрален терен. Играят се три мача, на принципа всеки срещу всеки, като изхода от тях ще определи класирането в групата. Победителите се класират за 1/16 финалите на елиминационната фаза, завършилите на второ място в групата отиват на бараж, а завършилите на трето място отбори приключват участието в надпреварата.  

ВИДЕО: ГЛЕДАЙТЕ ЖРЕБИЯТ ЗА "ШАМПИОНСКА ЛИГА" И "ЛИГА БЪЛГАРИЯ" ТУК 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици