новини от региона

Жребият за втората част на груповата фаза се тегли на 10 февруари

Четири групи в "Шампионска лига" и седем в "Лига България" предстоят да се изиграят през март

Българска асоциация мини футбол ще изтегли жребият за допълнителните пролетни групи на първенствата си в двата републикански турнира, които организира "ШАМПИОНСКА ЛИГА" и "ЛИГА БЪЛГАРИЯ" на 10 февруари 2016г. След като интересът към двата турнира нарасна, както и с оглед възможността отборът победител да може да се подготви пълноценно за поредното издание нa EMF-EURO 2016 в Унгария, двата турнира увеличиха времетраенето си и вече ще стартират през септември и ще приключват през юни. Ето защо, сезон 2015/2016 се явява преходен, за да може шампионатите по схема пролет - есен да не бъдат ощетени. По тази причина след като през есента се изиграха мачовете от груповата фаза, сега предстои още няколко групи да бъдат сформирани, с отбори станали шампиони в края на 2015г. 

Четири групи ще има в "Шампионска лига", като мачовете ще се изиграят на 6 март - I кръг; 13 март - II кръг и 20 март - III кръг. Победителите в групата се класират за 1/8 финалите на елиминационната фаза, където вече са отборите на VIP Dent, Hewlett-Packard, БНТ, FreshMarket, GOLD INS и СБОРНАЯ. Завършилите на второ място в групата отиват на бараж, заедно с отборите намерили място там, като Малки Страсти, FULLMAX, Холандците, ЕЛ ГАЛАКТИКОС, КЦМ-ООП и Great Wall - Ловеч. Завършилите на трето място отбори отиват в баражите на "Лига България". Баражите ще се изиграят на 10 и 24 април, като жребият за тях ще се изтегли на 30 март. Осмина финалите е предвидено да са на 8 и 22 май, като двойките ще бъдат ясни на 27 април.

Седем групи ще се сформират в "Лига България", като мачовете ще се изиграят на 13 март. Победителите се класират за 1/16 финалите на елиминационната фаза, където вече са отборите на ЕСЕТРА КОМЕРС, Zona C ООД,  АТИ КОНСУЛТ, Хамелеон, Villa Mark, СИНИТЕ, SPS, AFC Select, КАМИТЕ, Mercedes и ФК Събрани по спирките. Завършилите на второ място в групата отиват на бараж, заедно с отборите намерили място там, като Водолазите, Лаос, X-CLUB, ДАНТЕК, КЦМ-ОЦП, Пирин 2003, ФЕНИКС-ЛОВЕЧ, Актив комерс, Sutherland Global Services, ТМ ТЕХНОЛОДЖИ и Бодигард.Завършилите на трето място отбори приключват участието в надпреварата. Баражите ще се изиграят на 3 април, като жребият за тях ще се изтегли на 23 март. 1/16 финалите е предвидено да са на 17 април, като двойките ще бъдат ясни на 6 април. 

 Final Four - финалният турнир и за двата републикански турнира ще се проведат по едно и също време, като е запланувано това да е на 1-2-3 юли 2016г в СОК "Камачия".

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици