новини от региона

Днес се играят мачове от груповата фаза на ШАМПИОНСКА ЛИГА и ЛИГА БЪЛГАРИЯ

Двадесет и седем мача ще се изиграят в денят на народнте будители - 1 ноември. За днес са предвидтени двубоите от 1 кръг в груповата фаза на ШАМПИОНСКА ЛИГА. В 5 от 6-те групи ще има двубои, след като участникът в група А ФК Елин Пелин се отказа от участие и останалите два отбора ще играят двубои само във втори и трети кръг.

В група B един срещу друг в град Пловдив се изправят местния КЦМ-ООП, благоевградския Ел Класико и Hewlett-Packard (София). В група C двубоите днес ще са в Стара Загора, където ЕЛ ГАЛАКТИКОС приема King Games (Димитровград) и БНТ (София). В група D мачовете ще се изиграят на спортен комплекс Самоков, където спорът е между Холандците, КУБАНЪ СТ.ЗАГОРА и софийския Fresh Market. В София са мачовете от група E, където в групата на смъртта GOLD INS приема шампионът Левски Паталеница (Пазарджик) и варненския FULLMAX. В последната група F двубоите също са в столицата, Малки Страсти приема Стенимахос (Асеновград) и СБОРНАЯ (Благоевград). Във всяка група ще се изиграят по 3 мача, на принципа всеки срещу всеки, като отборите трупат точки за крайното класиране в групата. Двубоите са с начални часове 11/12, 14/15 и 17/18ч, като пълна програма може да откриете тук.

Четири групи в ЛИГА БЪЛГАРИЯ ще определят своите представители за елиминационната фаза. В група B ще спорят отборите на Валяците (София), Zona C ООД (Благоевград) и Лаос (Пловдив), като двубоите е предвидено да се изиграят в Самоков. В група C мачовете ще се изиграят в Ловече и ще противопоставят отборите на ФК ДУНАВ ЗАВИНАГИ (Русе), X-CLUB (Карлово) и АТИ КОНСУЛТ (Пазарджик). Карлово е домакин на двубоите, където сили ще премерят КЦМ-ОЦП (Пловдив), АФК ВЕРЕЯ 1995 (Стара Загора) и Villa Mark (София), в считаната за група на смърта група E. Отново в Самоков ще се състоят срещите от група F, съперници където ще бъдат ЕЛМА ТАКСИ (Пловдив), Пирин 2003 (Благоевград) и СИНИТЕ (София). По регламент, отборите играят на нутрален терен, като победителят от групата се класира за елиминационната фаза, предвидена за пролетта на 2016г, а завършилият на второ място ще се бори за място на тази фаза, чрез изиграване на допълнителне бараж, също предвиден за пролетта. Двубоите днес са с начални часове 11/12, 14/15 и 17/18ч, като пълна програма може да откриете тук. 

БАМФ пожелава успех на всички участници, като ги призовава да спазват принципите на феърплей, добрия тон и мотото в тези мачове да се създават приятелства а не врагове.

 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици