новини от региона

Два мача от шампионата в Пловдив в тиражите на EFBET

Днес, 11 септември, за първи път в историята на мини футбола в Пловдив, българският букмейкър EFBET пуска в тиража си два мача от шампионата по мини футбол в град Пловдив. Първо в 20:00ч можете да заложите на срещата от 20 кръг на ВИСША ЛИГА Криско - Спартак, който се явява дерби на последните два отбора в класирането, за които трие точки в този двубой са жизненоважни за оставане в групата.

Час по-късно ще старира най-интересната среща от LA LIGA, АФК ХАОС - Fresh Penis. В отложен мач от 18 кръг, ХАОС ще опита да излезне от кризата, в която се намира, след като в последните си 5 двубоя спечели едва един, а в последния допусна изненадваща загуба от ХЪШОВЕ. Fresh Penis е един от младите отбори в лигата, които търсят своята идентичност, като това ще бъде една добра възможност за тях да спечелят престижна победа. След като те се включиха по средата на пролетния сезон с натрупан негативен актив, то те сега се намират в средата на таблицата и ще опитат през втория полусезон да се докопат до първите 6 позиции в класирането, с което да опитат да намерят място във ВИСША ЛИГА. 

Сега остава за любителите на залозите да проверят познанията си по мини футбол и късмета си, като заложожат в сайта на EFBET. Може да се регистрирате тук:

Ето какви коефициенти са дадени за срещите:

Успех на всички участници!

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици