новини от региона

Супер турнирът на Happy в София започна на BAUHAUS Arena (СНИМКИ)

Грандиозната надпревара в София, организирана от Happy Sushi, официално започна. На терените на BAUHAUS Arena се изиграха първите два двубоя от груповата фаза на турнира.

Грандиозната надпревара в София, организирана от Happy, официално започна. На терените на BAUHAUS Arena се изиграха първите два двубоя от груповата фаза на турнира.

Пред показалото се между облаците слънце на терените край летище София видяхме завидно майсторство от страна на служителите на голямата верига.

Не трябва да забравяме, че първите два тима от деветте участващи тук ще се класират за големия финал във Варна.

Големите победители днес бяха Парадайз и Каблешков, участващи съответно в група „А“ и група „С“ на съревнованието. Парадайз отнесоха с 8:3 състава на Летище Т1 и Т2, въпреки „домакинското предимство“ на противника.

Доста женско присъствие украси и двата двубоя под форма на подкрепа, а всички състави бяха мега надъхани да се раздадат докрай.

Шоуто продължава и в последния ден на октомври, когато ще гледаме нови три двубоя. От 14:30 ще играят Парадайз – Будапеща, Виктория – Рубин и Каблешков – Аско Деница. Трябва да се изиграе и отложеният мач между Виктория и Happy Sushi Кемпински.

В понеделник, 3 октомври, ще се изиграят и последните три срещи от груповата фаза. Летище Т1 и Т2 – Будапеща, Happy Sushi Кемпински – Рубин, Саут Парк – Аско Деница.

Правилникът е следният – напред продължават първите отбори в трите групи, които ще направят нова финална група. Тя ще излъчи и двата финалисти, пътуващи за Варна. 

СНИМКИ - Грандиозната надпревара в София, организирана от Happy, официално започна. На терените на BAUHAUS Arena се изиграха първите два двубоя от груповата фаза на турнира.

 Снимки - Супер турнирът на Happy Sushi в София започна 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици