новини от региона

Предстои сблъсъка за супер купата на БАМФ

Левски Паталеница и Ел Галактикос ще премерят сили за трофея в Смолян

В събота, 5 септември от 18:00 ч. предстои двубоят за супер купата на България по мини футбол на новооткритото игрище в град Смолян, където традиционно ще премерят сили победителите в ШАМПИОНСКА ЛИГА и ЛИГА БЪЛГАРИЯ - Левски Паталеница (Пазарджик) и Ел Галактикос (Ст.Загора).

Това ще бъде генерална репетиция за националния отбор на България, който тази година ще е съставен от играчи на Паталеница, при подготовката им за европейското първенство в Врсар (Хърватска), стартиращо в края на месеца. От друга страна, след участието в силния международен турнир в Iasi (Румъния), Ел Галактикос са силно амбицирани да спечелят този трофей, с което да затвърдят доброто представяне на отбора през този сезон.

Този двубой се явява като поправителен за отбора от Пазарджик.

В миналото издание за супер купата АФК.Верея1995 (Стара Загора) спечели битката именно срещу Левски Паталеница с 4:3 в Ловеч. Сега на отбора от Пазарджик им предстои втори пореден финал. Дали отново Старозагорски отбор ще спечели и трофея ще остане в Стара Загора, или Левски Паталеница ще успее от втория си опит, предстои да разберем.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици