новини от региона

ЕЛ ГАЛАКТИКОС отстъпи на B&B (Букурещ) в 1/4 финална среща

Шампионът на лига България приключи участие в топ 8 на MAGIC CUP

ЕЛ ГАЛАКТИКОС не намери сили да отстрани силният мини футболен тим от Букурещ B&B. След изключително силен мач на столичани, червените успяха да се наложат с 3:1 и по този начин да попречат на зелено-белите да влезнат в топ 4.

Двата тима започнаха двубоя без грам разузнаване, като си размениха по няколко опасни атаки. По активни бяха играчите на B&B, което принуди заралии да затворят играта си. Страхотните изяви на Иван Желев подържаха резултата равен почти до края на полувремето. За съжаление грешка в защитата на ЕЛ ГАЛАКТИКОС позволи на играчите от Букурещ да се отеглят с гол преднина на почивката, след попадение в края на частта.

През втората част румънците удвоиха преднината си. Едва сега зелено-белите опитаха да променят нещата, но стабилната игра на B&B парираше успено опите им. Дори напротив, в средата на втората част резултата набъбна на 3:0 след перфекнто изиграна контра атака на червените. Все пак ЕЛ ГАЛАКТИКОС стигнаха до почетно попадение, дело на Даниел Илиев секунди преди края на срещата.

Така ЕЛ ГАЛАКТИКОС предстрави успешно България на MAGIC CUP, класирайки се сред 8-те най-добри отбора на турнира. Утре 4-те най-добри отбора ще определят шампиона на турнира.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици