новини от региона

ЕЛ ГАЛАКТИКОС завърши втори, след загуба от молдовския ECOLUX

Мотивация и индивидуални грешки доведоха до първа загуба в групата

ЕЛ ГАЛАКТИКОС изигра и последната си среща от предварителна група А на MACIG CUP. В мач с молдовският ECOLUX, в който двта тима си бяха осигурили класирането за 1/8 финалите, единствената въпросителна бе кой ще завърши първи. 

Мачът започна с гол от съблекалнята за ECOLUX, след като още с атаката от центъра молдовците отбелязаха с удар от далече. До края на полувремето нов гол не падна, като превес на терена имаха молдовските футболисти. Все пак двата отбора треснаха по две греди.

През втората част ECOLUX удвоиха преднината си, като отново в първите минути на половремето забиха втори гол. Това свали тонуса в старозагорци, от което резултатът набъбна на 0:3. Едва тогава добре организирана атака от зелено-белите завърши с попадение на Жельо Желев. За жалост радостта бе кратка, след като само след минута ECOLUX поведе с 1:4. Това уби интригата и до края молдовците оформиха крайното 1:5

Все пак ЕЛ ГАЛАКТИКОС продължава във втората фаза, след като завършиха втори и ще разберат съперника си в 13:15ч., когато се тегли жребият за 1/8 финалите.

Ето всички резултати от група А:

LUPII NEGRI (Iasi) - ЕЛ ГАЛАКТИКОС (Стара Загора) 1:5

DELTA ROM (Tulcea) - ECOLUX (Chisinau) 2:4

ЕЛ ГАЛАКТИКОС (Стара Загора) - DELTA ROM (Tulcea) 3:3 (8:7д)

LUPII NEGRI (Iasi) - ECOLUX (Chisinau) 0:1

ЕЛ ГАЛАКТИКОС (Стара Загора) - ECOLUX (Chisinau) 1:5

DELTA ROM (Tulcea) - LUPII NEGRI (Iasi)  5:2

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици