Бургас

Georgi Stoyanov Stoyanov

клубове

роден на: 03.06.1977

години: 43

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
13-03-2016 14:00 Игрище зад централна поща BOHEMIANS - ФК ИТО-ГАРД 0 - 5 Група N 2
13-03-2016 17:00 Игрище зад централна поща ФК ИТО-ГАРД - Форест 5 - 1 Група N 3
10-04-2016 00:00 не е избран ФК ИТО-ГАРД - ФУЕГО 5 - 0 НЕДЕЛНА ЛИГА 1
15-04-2016 21:00 Зала "Декотекс" ФК ИТО-ГАРД - КЦМ 2000 ГРУП 2 - 7 ФАЗА ЕЛИМИНАЦИИ
17-04-2016 19:30 Каменица Арена - терен 1 ФК ИТО-ГАРД - FC WORDS 2 - 5 НЕДЕЛНА ЛИГА 3
08-05-2016 18:30 Каменица Арена - терен 1 Лазур Сити - ФК ИТО-ГАРД 2 - 5 НЕДЕЛНА ЛИГА 2
15-05-2016 00:00 не е избран ФК НАЦИОНАЛ Б БУРГАС - ФК ИТО-ГАРД 0 - 5 НЕДЕЛНА ЛИГА 10
15-05-2016 20:00 Каменица Арена - терен 2 Blacksy - ФК ИТО-ГАРД 4 - 9 НЕДЕЛНА ЛИГА 12
05-06-2016 18:00 Каменица Арена - терен 1 .............. - ФК ИТО-ГАРД 4 - 2 НЕДЕЛНА ЛИГА 4
12-06-2016 20:00 Каменица Арена - терен 1 ФК ИТО-ГАРД - Мон-Крис 4 - 3 НЕДЕЛНА ЛИГА 5
19-06-2016 20:30 Каменица Арена - терен 2 BSFL - ФК ИТО-ГАРД 1 - 2 НЕДЕЛНА ЛИГА 6
26-06-2016 17:30 Каменица Арена - терен 1 ФК ИТО-ГАРД - Зиг-Заг 5 - 8 НЕДЕЛНА ЛИГА 7
03-07-2016 18:00 Каменица Арена - терен 2 мон-крис А - ФК ИТО-ГАРД 4 - 6 НЕДЕЛНА ЛИГА 8
10-07-2016 19:30 Каменица Арена - терен 2 ФК ИТО-ГАРД - FC Canarios 3 - 2 НЕДЕЛНА ЛИГА 9
17-07-2016 14:30 Каменица Арена - терен 1 ФК ИТО-ГАРД - Победителите 3 - 5 НЕДЕЛНА ЛИГА 11
17-07-2016 20:00 Каменица Арена - терен 1 ОПТИМИСТ - ФК ИТО-ГАРД 5 - 7 НЕДЕЛНА ЛИГА 16
19-07-2016 20:00 Каменица Арена - терен 2 ФК ИТО-ГАРД - Перла 8 - 1 НЕДЕЛНА ЛИГА 15
24-07-2016 19:00 Каменица Арена - терен 1 ФК ИТО-ГАРД - ПОМОРИЕ 7 - 4 НЕДЕЛНА ЛИГА 13
07-08-2016 19:00 Каменица Арена - терен 1 OLD BOYS - ФК ИТО-ГАРД 2 - 4 НЕДЕЛНА ЛИГА 14
28-08-2016 20:00 Каменица Арена - терен 1 ФК ИТО-ГАРД - Пирне 5 - 0 НЕДЕЛНА ЛИГА 17
11-09-2016 19:00 Каменица Арена - терен 1 ФК ИТО-ГАРД - Мон-Крис 1 - 0 НЕДЕЛНА ЛИГА 1 1
18-09-2016 18:00 Каменица Арена - терен 1 FC WORDS - ФК ИТО-ГАРД 1 - 4 НЕДЕЛНА ЛИГА 1 2
09-10-2016 19:00 Каменица Арена - терен 2 ФК ИТО-ГАРД - ЗИГ-ЗАГ 7 - 3 НЕДЕЛНА ЛИГА 1 5
16-10-2016 19:00 не е избран ФК ИТО-ГАРД - FC Canarios 6 - 3 НЕДЕЛНА ЛИГА 1 6
23-10-2016 19:00 Каменица Арена - терен 1 ПОМОРИЕ - ФК ИТО-ГАРД 4 - 3 НЕДЕЛНА ЛИГА 1 7
27-10-2016 20:00 Каменица Арена - терен 1 ФК ИТО-ГАРД - ОПТИМИСТ 3 - 5 НЕДЕЛНА ЛИГА 1 3
30-10-2016 21:00 Каменица Арена - терен 2 Мон-Крис - ФК ИТО-ГАРД 0 - 5 НЕДЕЛНА ЛИГА 1 8
06-11-2016 18:00 Каменица Арена - терен 1 ФК ИТО-ГАРД - FC WORDS 3 - 2 НЕДЕЛНА ЛИГА 1 9
13-11-2016 19:00 Каменица Арена - терен 1 ОПТИМИСТ - ФК ИТО-ГАРД 5 - 3 НЕДЕЛНА ЛИГА 1 10
22-11-2016 00:00 не е избран ЗИГ-ЗАГ - ФК ИТО-ГАРД 0 - 5 НЕДЕЛНА ЛИГА 1 12
22-11-2016 19:00 Каменица Арена - терен 1 .............. - ФК ИТО-ГАРД 6 - 5 НЕДЕЛНА ЛИГА 1 4
27-11-2016 00:00 не е избран FC Canarios - ФК ИТО-ГАРД 0 - 5 НЕДЕЛНА ЛИГА 1 13
02-12-2016 19:00 Каменица Арена - терен 1 ФК ИТО-ГАРД - .............. 5 - 0 НЕДЕЛНА ЛИГА 1 11
04-12-2016 18:00 Каменица Арена - терен 2 ФК ИТО-ГАРД - ПОМОРИЕ 1 - 2 НЕДЕЛНА ЛИГА 1 14