Троян

Валентин Детелинов Димитров

клубове

роден на: 08.12.1980

години: 39

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
n/a Спортинг арена ЮНАК Дебнево - РОДОПА Троян Градска Лига 17
08-11-2015 10:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - Young Stars 2 - 7 Градска Лига 4
08-11-2015 13:00 Спортинг арена РИКО СТИЛ - РОДОПА Троян 5 - 2 Градска Лига 1
14-11-2015 12:00 Спортинг арена СПОРТИНГ - РОДОПА Троян 2 - 3 Градска Лига 9
22-11-2015 14:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - АФК ГАРАНТ 2 - 4 Градска Лига 12
05-12-2015 17:00 Спортинг арена КУРШУМИТЕ - РОДОПА Троян 8 - 2 Градска Лига 3
20-03-2016 12:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - СПОРТИНГ 2 - 2 Градска Лига 2
27-03-2016 13:00 Спортинг арена АФК ГАРАНТ - РОДОПА Троян 7 - 2 Градска Лига 5
06-04-2016 21:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - КУРШУМИТЕ 1 - 8 Градска Лига 10
09-04-2016 14:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - АФК Калев 4 - 5 Градска Лига 7
24-04-2016 17:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - РИКО СТИЛ 1 - 6 Градска Лига 8
02-05-2016 13:00 не е избран АФК Калев - РОДОПА Троян 1 - 5 Градска Лига 14
07-05-2016 14:15 Спортинг арена Young Stars - РОДОПА Троян 4 - 3 Градска Лига 11
14-05-2016 18:00 не е избран РИКО СТИЛ - РОДОПА Троян 9 - 3 Градска Лига 15
29-05-2016 19:00 не е избран АФК ГАРАНТ - РОДОПА Троян 8 - 0 Градска Лига 19
12-06-2016 19:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - Young Stars 2 - 7 Градска Лига 18
18-06-2016 20:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - СПОРТИНГ 6 - 7 Градска Лига 16
26-06-2016 20:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - АФК Калев 4 - 1 Градска Лига 21
10-07-2016 18:00 Спортинг арена КУРШУМИТЕ - РОДОПА Троян 5 - 2 Градска Лига 17
09-10-2016 15:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - СПОРТИНГ 0 - 5 Градска Лига 1
16-10-2016 16:00 Спортинг арена АФК Калев - РОДОПА Троян 5 - 2 Градска Лига 2
23-10-2016 14:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - АФК ГАРАНТ 1 - 7 Градска Лига 3
13-11-2016 15:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - Young Stars 5 - 7 Градска Лига 6
20-11-2016 13:00 Спортинг арена ТЕРМИНАТОР - РОДОПА Троян 4 - 1 Градска Лига 7
27-11-2016 14:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - ЮНАК Дебнево 10 - 1 Градска Лига 8
04-12-2016 14:00 Спортинг арена Blue Boys Troyan - РОДОПА Троян 4 - 2 Градска Лига 9
19-03-2017 16:00 Спортинг арена КУРШУМИТЕ - РОДОПА Троян 6 - 2 Градска Лига 4
26-03-2017 15:00 Спортинг арена СПОРТИНГ - РОДОПА Троян 9 - 5 Градска Лига 10
02-04-2017 18:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - АФК Калев 3 - 2 Градска Лига 11
09-04-2017 14:00 Спортинг арена АФК ГАРАНТ - РОДОПА Троян 8 - 4 Градска Лига 12
29-04-2017 16:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - КУРШУМИТЕ 2 - 10 Градска Лига 13
14-05-2017 19:00 Спортинг арена Young Stars - РОДОПА Троян 6 - 3 Градска Лига 15
21-05-2017 19:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - ТЕРМИНАТОР 4 - 6 Градска Лига 16
10-06-2017 17:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - Blue Boys Troyan 3 - 3 Градска Лига 18
01-10-2017 17:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - АФК ГАРАНТ 0 - 3 Градска Лига 1
08-10-2017 18:00 Спортинг арена КУРШУМИТЕ - РОДОПА Троян 4 - 0 Градска Лига 2
14-10-2017 15:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - Blue Boys Troyan 1 - 5 Градска Лига 3
22-10-2017 16:00 Спортинг арена ФК Пожарникарите - РОДОПА Троян 1 - 1 Градска Лига 4
29-10-2017 15:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - LA Galaxy 2 - 0 Градска Лига 5
04-11-2017 15:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - СПОРТИНГ 0 - 4 Градска Лига 6
12-11-2017 15:00 Спортинг арена Young Stars - РОДОПА Троян 6 - 1 Градска Лига 7
18-11-2017 15:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - ТЕРМИНАТОР 1 - 5 Градска Лига 8
25-11-2017 14:00 Спортинг арена Атлетикс Троян - РОДОПА Троян 2 - 0 Градска Лига 9
01-04-2018 17:00 Спортинг арена АФК ГАРАНТ - РОДОПА Троян 3 - 1 Градска Лига 10
07-04-2018 14:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - КУРШУМИТЕ 0 - 7 Градска Лига 11
15-04-2018 16:00 Спортинг арена Blue Boys Troyan - РОДОПА Троян 4 - 2 Градска Лига 12
21-04-2018 14:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - Пожарникарите 5 - 1 Градска Лига 13
07-05-2018 17:00 Спортинг арена СПОРТИНГ - РОДОПА Троян 1 - 3 Градска Лига 15
13-05-2018 19:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - Young Stars 0 - 5 Градска Лига 16
19-05-2018 14:00 Спортинг арена ТЕРМИНАТОР - РОДОПА Троян 0 - 5 Градска Лига 17
26-05-2018 16:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - Атлетикс Троян 0 - 3 Градска Лига 18
09-06-2018 18:00 Спортинг арена LA Galaxy - РОДОПА Троян 3 - 2 Градска Лига 14
06-10-2018 15:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - Пожарникарите 2 - 4 СЕРИЯ "А" 1
13-10-2018 15:00 Спортинг арена Атлетикс Троян - РОДОПА Троян 2 - 2 СЕРИЯ "А" 2
27-10-2018 14:00 Спортинг арена Blue Boys Troyan - РОДОПА Троян 0 - 5 СЕРИЯ "А" 4
04-11-2018 15:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - СПОРТИНГ 2 - 7 СЕРИЯ "А" 5
11-11-2018 15:00 Спортинг арена АФК "Огнеборец" - РОДОПА Троян 2 - 0 СЕРИЯ "А" 6
17-11-2018 15:30 Спортинг арена РОДОПА Троян - КУРШУМИТЕ 1 - 7 СЕРИЯ "А" 7
20-11-2018 18:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - АФК ГАРАНТ 2 - 1 СЕРИЯ "А" 3
30-03-2019 17:00 Спортинг арена Пожарникарите - РОДОПА Троян 3 - 2 СЕРИЯ "А" 8
06-04-2019 15:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - Атлетикс Троян 2 - 6 СЕРИЯ "А" 9
13-04-2019 16:00 Спортинг арена АФК ГАРАНТ - РОДОПА Троян 5 - 2 СЕРИЯ "А" 10
21-04-2019 14:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - Blue Boys Troyan 6 - 8 СЕРИЯ "А" 11
04-05-2019 15:00 Спортинг арена СПОРТИНГ - РОДОПА Троян 5 - 1 СЕРИЯ "А" 12
12-05-2019 15:30 Спортинг арена РОДОПА Троян - АФК "Огнеборец" 1 - 5 СЕРИЯ "А" 13
18-05-2019 14:00 Спортинг арена КУРШУМИТЕ - РОДОПА Троян 8 - 3 СЕРИЯ "А" 14