Благоевград

DIMITAR IVANOV STOYANOV

клубове

роден на: 24.10.1993

години: 26

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
18-10-2015 14:00 Спортен комплекс САМОКОВ ЕСЕТРА КОМЕРС - ВОДОЛАЗИТЕ 9 - 4 Група A 3
18-10-2015 14:00 Спортен комплекс САМОКОВ ВОДОЛАЗИТЕ - VLV Sport 5 - 0 Група A 2
21-04-2016 20:00 Игрище ж.к. Бистрица Неудобните - ВОДОЛАЗИТЕ 5 - 3 ФАЗА ЕЛИМИНАЦИИ