София

martin kostadinov kostadinov

клубове

роден на: 20.06.1991

години: 28

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
22-02-2015 13:00 ACCEDIA STADIUM Главите-Карнобат - Мега Денс 2 - 6 LEAGUE ONE - MANCHESTER 1
15-03-2015 20:00 не е избран Valencia C.F. - Мега Денс 9 - 3 LEAGUE ONE - MANCHESTER 3
21-03-2015 21:45 не е избран Мега Денс - Бохемите 0 - 5 LEAGUE ONE - MANCHESTER 4
29-03-2015 10:00 не е избран Играчорите - Мега Денс 8 - 3 LEAGUE ONE - MANCHESTER 5
05-04-2015 14:00 не е избран Мега Денс - Majestic 3 - 5 LEAGUE ONE - MANCHESTER 6
19-04-2015 15:00 не е избран Белите кончета - Мега Денс 3 - 4 LEAGUE ONE - MANCHESTER 7
10-05-2015 22:00 не е избран Mladost Team - Мега Денс 3 - 4 LEAGUE ONE - MANCHESTER 9
17-05-2015 10:00 не е избран Мега Денс - Seniorite 4 - 8 LEAGUE ONE - MANCHESTER 10
24-05-2015 13:00 не е избран White Widow - Мега Денс 0 - 5 LEAGUE ONE - MANCHESTER 11
25-05-2015 21:45 не е избран Мега Денс - Милан 5 - 0 LEAGUE ONE - MANCHESTER 8
31-05-2015 16:00 не е избран Delta Guard - Мега Денс 2 - 7 LEAGUE ONE - MANCHESTER 12
03-06-2015 22:45 не е избран Мега Денс - Кралете 5 - 3 LEAGUE ONE - MANCHESTER 2
07-06-2015 18:00 не е избран Мега Денс - Новаците 5 - 3 LEAGUE ONE - MANCHESTER 13
14-06-2015 21:00 не е избран Седмица спатия - Мега Денс 3 - 10 LEAGUE ONE - MANCHESTER 14
21-06-2015 11:00 не е избран Мега Денс - Лозен Сити 3 - 2 LEAGUE ONE - MANCHESTER 15
28-06-2015 13:00 не е избран Лидер - Мега Денс 3 - 4 LEAGUE ONE - MANCHESTER 16
05-07-2015 15:00 не е избран Мега Денс - Persy 6 - 0 LEAGUE ONE - MANCHESTER 17
08-07-2015 21:45 не е избран Interpol - Мега Денс 5 - 0 Група D 1
13-07-2015 21:45 не е избран Мега Денс - Бат' Динко и Приятели 0 - 5 Група D 2
23-07-2015 21:45 не е избран Бандата - Мега Денс 5 - 0 Група D 3
30-07-2015 21:45 не е избран Рапидо Куриери - Мега Денс 5 - 0 Група D 4
03-08-2015 00:00 не е избран Мега Денс - FC CRAZY GANG 0 - 5 Група D 5
23-08-2015 13:00 не е избран Мега Денс - Динамо 9 - 3 LEAGUE ONE - MANCHESTER 1
30-08-2015 15:00 не е избран The "Mannschaft" - Мега Денс 8 - 2 LEAGUE ONE - MANCHESTER 2
06-09-2015 17:00 не е избран Мега Денс - White Widow 2 - 3 LEAGUE ONE - MANCHESTER 3
13-09-2015 21:00 не е избран Кралете - Мега Денс 5 - 1 LEAGUE ONE - MANCHESTER 4
27-09-2015 10:00 не е избран Мега Денс - Бохемите 0 - 5 LEAGUE ONE - MANCHESTER 5
04-10-2015 13:00 не е избран Кривина - Мега Денс 5 - 0 LEAGUE ONE - MANCHESTER 6
07-10-2015 22:30 не е избран Мега Денс - ФК ЕВРОПА 0 - 5 LEAGUE ONE - MANCHESTER 7
11-10-2015 00:00 не е избран СЕЛ Равно поле - Мега Денс 5 - 0 LEAGUE ONE - MANCHESTER 8
18-10-2015 00:00 не е избран Мега Денс - Спортист Долни Лозен 0 - 5 LEAGUE ONE - MANCHESTER 9
25-10-2015 22:00 не е избран MFC Galaxy Sofia - Мега Денс 0 - 5 LEAGUE ONE - MANCHESTER 10
01-11-2015 00:00 не е избран Мега Денс - Loko Vakarel 0 - 5 LEAGUE ONE - MANCHESTER 11
08-11-2015 14:00 не е избран Seniorite - Мега Денс 5 - 0 LEAGUE ONE - MANCHESTER 12
15-11-2015 15:00 не е избран Мега Денс - Лозен Сити 0 - 5 LEAGUE ONE - MANCHESTER 13
22-11-2015 00:00 не е избран Магнус - Мега Денс - LEAGUE ONE - MANCHESTER 14
28-11-2015 00:00 не е избран Мега Денс - Спокойните 0 - 5 LEAGUE ONE - MANCHESTER 15
06-12-2015 11:00 не е избран Мега Денс - ESTUPIDEZ 0 - 5 LEAGUE ONE - MANCHESTER 16
13-12-2015 00:00 не е избран NIKE team - Мега Денс 5 - 0 LEAGUE ONE - MANCHESTER 17