Габрово

Светлин Бориславов Иванов

клубове

роден на: 24.01.1990

години: 31

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
15-03-2015 19:00 Комплекс Трендафила NEW BOYS - КОПАКАБАНА 1 - 7 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 1
22-03-2015 18:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ОМЕГА 7 - 1 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 2
29-03-2015 19:00 Комплекс Трендафила ФК "Палаузово" - КОПАКАБАНА 0 - 1 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 3
05-04-2015 14:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - БОДИ ГРУП /ЕКСПРЕС/ 6 - 4 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 4
19-04-2015 15:00 Комплекс Трендафила Pasta Gabrovo - КОПАКАБАНА 2 - 5 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 5
26-04-2015 14:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ФК.ЯСТРЕБИТЕ 6 - 3 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 6
10-05-2015 13:00 Комплекс Трендафила ФК.ТРЕПНИ - КОПАКАБАНА 5 - 1 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 7
17-05-2015 17:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ИДЕАЛ СТАНДАРТ ВИДИМА 4 - 2 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 8
24-05-2015 11:00 Комплекс Трендафила "ПРИЯТЕЛИ" - КОПАКАБАНА 8 - 4 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 9
31-05-2015 19:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ФК.МАРТИ -Young Stars 6 - 3 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 10
07-06-2015 11:00 Комплекс Трендафила ТРИТЕ ХИКСА - КОПАКАБАНА 1 - 5 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 11
11-06-2015 20:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ФК ГИПСОСТРОЙ-08 3 - 1 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 12
18-06-2015 21:00 Комплекс Трендафила LAZIALE - КОПАКАБАНА 3 - 2 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 13
05-07-2015 17:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - NEW BOYS 9 - 4 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 14
06-09-2015 13:00 Комплекс Трендафила ОМЕГА - КОПАКАБАНА 2 - 6 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 15
19-09-2015 19:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ФК ГИПСОСТРОЙ-08 1 - 1* ГРУПА "Б" 1
20-09-2015 15:00 Комплекс Трендафила БОДИ ГРУП /ЕКСПРЕС/ - КОПАКАБАНА 1 - 3 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 17
23-09-2015 21:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ОМЕГА 8 - 3 ГРУПА "Б" 2
27-09-2015 16:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - Pasta Gabrovo 1 - 4 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 18
30-09-2015 21:00 Комплекс Трендафила NEW BOYS - КОПАКАБАНА 2 - 6 ГРУПА "Б" 3
04-10-2015 18:00 Комплекс Трендафила ФК.ЯСТРЕБИТЕ - КОПАКАБАНА 2 - 3 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 19
08-10-2015 19:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ФК.ТРЕПНИ *3 - 3 ФАЗА ЕЛИМИНАЦИИ
11-10-2015 12:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ФК.ТРЕПНИ 3 - 2 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 20
15-10-2015 20:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ФК "Палаузово" 1 - 1* ФАЗА ЕЛИМИНАЦИИ
18-10-2015 17:00 Комплекс Трендафила ИДЕАЛ СТАНДАРТ ВИДИМА - КОПАКАБАНА *2 - 2 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 21
22-10-2015 21:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ФК "Палаузово" 1 - 1* АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 16
25-10-2015 15:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - "ПРИЯТЕЛИ" 7 - 2 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 22
01-11-2015 00:00 Комплекс Трендафила ФК.МАРТИ -Young Stars - КОПАКАБАНА 0 - 5 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 23
08-11-2015 12:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ТРИТЕ ХИКСА 6 - 1 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 24
15-11-2015 14:00 Комплекс Трендафила ФК ГИПСОСТРОЙ-08 - КОПАКАБАНА 3 - 4 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 25
22-11-2015 14:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - LAZIALE 3 - 4 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 26
27-03-2016 14:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - Pasta Gabrovo 2 - 0 Premier League 2
03-04-2016 14:00 Комплекс Трендафила LAZIALE - КОПАКАБАНА 1 - 2 Premier League 3
10-04-2016 13:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ФК.ТРЕПНИ 1 - 4 Premier League 4
17-04-2016 17:00 Комплекс Трендафила ФК "Палаузово" - КОПАКАБАНА 4 - 1 Premier League 5
24-04-2016 17:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - "ПРИЯТЕЛИ" 2 - 1 Premier League 6
08-05-2016 18:00 Комплекс Трендафила ФК.ЯСТРЕБИТЕ - КОПАКАБАНА 1 - 2 Premier League 7
22-05-2016 18:00 Комплекс Трендафила Pasta Gabrovo - КОПАКАБАНА 1 - 2 Premier League 9
29-05-2016 17:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - LAZIALE *2 - 2 Premier League 10
05-06-2016 20:00 Комплекс Трендафила ФК.ТРЕПНИ - КОПАКАБАНА 6 - 0 Premier League 11
12-06-2016 18:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ФК "Палаузово" 1 - 2 Premier League 12
19-06-2016 17:00 Комплекс Трендафила "ПРИЯТЕЛИ" - КОПАКАБАНА 0 - 8 Premier League 13
26-06-2016 18:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ФК.ЯСТРЕБИТЕ 3 - 0 Premier League 14
18-09-2016 12:00 Комплекс Трендафила EAGLES - КОПАКАБАНА 0 - 1 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 1
25-09-2016 18:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - NEW BOYS 8 - 1 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 2
02-10-2016 14:00 Комплекс Трендафила ФК "Палаузово" - КОПАКАБАНА 2 - 4 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 3
09-10-2016 18:00 Комплекс Трендафила ФК ФРЕШ - КОПАКАБАНА 2 - 4 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 5
13-10-2016 21:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ФК ГИПСОСТРОЙ-08 10 - 1 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 4
23-10-2016 15:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ФК.ТРЕПНИ 2 - 4 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 8
27-10-2016 19:00 Комплекс Трендафила ФК СТЕФ - КОПАКАБАНА 1 - 4 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 7
30-10-2016 19:00 Комплекс Трендафила БОДИ ГРУП /ЕКСПРЕС/ - КОПАКАБАНА 0 - 6 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 9
06-11-2016 12:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - "ПРИЯТЕЛИ" *1 - 1 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 10
10-11-2016 20:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - LAZIALE *3 - 3 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 6
13-11-2016 14:00 Комплекс Трендафила Pasta Gabrovo - КОПАКАБАНА 6 - 2 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 11
20-11-2016 13:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - МФК Борово 16 - 2 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 12
27-11-2016 15:00 Комплекс Трендафила MАГАЗИНЪТ "КАТРИН" - КОПАКАБАНА 1 - 12 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 13
04-12-2016 14:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ФК СТАРО СЕЛО 777 3 - 4 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 14
11-12-2016 12:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ИДЕАЛ СТАНДАРТ ВИДИМА 4 - 0 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 15
12-03-2017 11:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - EAGLES 3 - 1 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 16
30-03-2017 20:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ФК "Палаузово" *2 - 2 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 18
02-04-2017 11:00 Комплекс Трендафила ФК ГИПСОСТРОЙ-08 - КОПАКАБАНА 0 - 5 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 19
09-04-2017 13:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ФК ФРЕШ 8 - 1 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 20
13-04-2017 20:00 Комплекс Трендафила NEW BOYS - КОПАКАБАНА 1 - 6 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 17
23-04-2017 14:00 Комплекс Трендафила LAZIALE - КОПАКАБАНА 1 - 6 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 21
27-04-2017 21:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ФК СТЕФ 0 - 4 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 22
07-05-2017 12:00 Комплекс Трендафила ФК.ТРЕПНИ - КОПАКАБАНА 2 - 2* АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 23
14-05-2017 14:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - БОДИ ГРУП /ЕКСПРЕС/ 4 - 0 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 24
21-05-2017 15:00 Комплекс Трендафила "ПРИЯТЕЛИ" - КОПАКАБАНА 0 - 2 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 25
28-05-2017 15:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - Pasta Gabrovo 8 - 1 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 26
04-06-2017 17:00 Комплекс Трендафила МФК Борово - КОПАКАБАНА 3 - 14 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 27
11-06-2017 17:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - MАГАЗИНЪТ "КАТРИН" 8 - 6 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 28
18-06-2017 18:00 Комплекс Трендафила ФК СТАРО СЕЛО 777 - КОПАКАБАНА 1 - 8 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 29
25-06-2017 16:00 Комплекс Трендафила ИДЕАЛ СТАНДАРТ ВИДИМА - КОПАКАБАНА 2 - 3 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 30
03-09-2017 19:00 Комплекс Трендафила Стеф-Фреш - КОПАКАБАНА 0 - 1 Суперкупа Габрово 2017 0
17-09-2017 16:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - NEW BOYS 4 - 3 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 2
24-09-2017 17:00 Комплекс Трендафила ФК.ЯСТРЕБИТЕ - КОПАКАБАНА 3 - 3* АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 3
01-10-2017 17:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ИДЕАЛ СТАНДАРТ ВИДИМА 4 - 2 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 4
15-10-2017 16:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ФК СТАРО СЕЛО 777 6 - 1 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 6
21-10-2017 10:00 Спортен коплекс Замъка АФК ГАРАНТ - КОПАКАБАНА 2 - 4 ГРУПА C4 1
21-10-2017 14:00 Спортен коплекс Замъка КОПАКАБАНА - АФК Русчук 4 - 2 ГРУПА C4 3
22-10-2017 18:00 Комплекс Трендафила EAGLES - КОПАКАБАНА 2 - 7 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 7
26-10-2017 21:00 Комплекс Трендафила Стеф-Фреш - КОПАКАБАНА 3 - 4 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 5
29-10-2017 13:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ВИХЪР ЯВОРЕЦ 17 - 1 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 8
05-11-2017 14:00 Комплекс Трендафила ФК. ВЕСПА - КОПАКАБАНА 3 - 4 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 9
11-11-2017 12:00 Спортен коплекс Замъка КОПАКАБАНА - СПОРТИНГ 2 - 3 ФАЗА ЕЛИМИНАЦИИ
12-11-2017 17:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ПРИЯТЕЛИ 2017 5 - 1 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 10
26-11-2017 00:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ФК БМБ 5 - 0 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 12
30-11-2017 20:00 Комплекс Трендафила ФК "Палаузово" - КОПАКАБАНА 3 - 2 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 11
03-12-2017 13:00 Комплекс Трендафила Pasta Gabrovo - КОПАКАБАНА 3 - 2 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 13
10-12-2017 17:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - МФК Борово 10 - 0 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 14
17-12-2017 12:00 Комплекс Трендафила Рио - КОПАКАБАНА 3 - 5 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 15
18-03-2018 12:00 Комплекс Трендафила NEW BOYS - КОПАКАБАНА 1 - 4 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 17
01-04-2018 17:00 Комплекс Трендафила ИДЕАЛ СТАНДАРТ ВИДИМА - КОПАКАБАНА 1 - 6 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 19
09-04-2018 18:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ФК.ЯСТРЕБИТЕ 2 - 3 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 18
15-04-2018 19:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - Стеф-Фреш 1 - 2 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 20
22-04-2018 19:00 Комплекс Трендафила ФК СТАРО СЕЛО 777 - КОПАКАБАНА 5 - 2 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 21
29-04-2018 14:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - EAGLES 8 - 1 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 22
06-05-2018 00:00 Комплекс Трендафила ВИХЪР ЯВОРЕЦ - КОПАКАБАНА 0 - 5 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 23
13-05-2018 14:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ФК. ВЕСПА *1 - 1 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 24
20-05-2018 00:00 Комплекс Трендафила ПРИЯТЕЛИ 2017 - КОПАКАБАНА 0 - 5 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 25
27-05-2018 17:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - ФК "Палаузово" 4 - 1 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 26
03-06-2018 18:00 Комплекс Трендафила ФК БМБ - КОПАКАБАНА 1 - 10 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 27
10-06-2018 19:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - Pasta Gabrovo 2 - 4 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 28
17-06-2018 00:00 Комплекс Трендафила МФК Борово - КОПАКАБАНА 0 - 5 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 29
24-06-2018 18:00 Комплекс Трендафила КОПАКАБАНА - Рио 11 - 4 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 30
23-09-2018 15:00 Стадион Христо Ботев ФК. ВЕСПА - КОПАКАБАНА 2 - 3 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 1
30-09-2018 13:00 Стадион Христо Ботев КОПАКАБАНА - EAGLES 1 - 2 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 2
07-10-2018 13:00 Стадион Христо Ботев ФК СТАРО СЕЛО 777 - КОПАКАБАНА 2 - 3 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 3
14-10-2018 12:00 Стадион Христо Ботев КОПАКАБАНА - ИДЕАЛ СТАНДАРТ ВИДИМА 9 - 2 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 4
21-10-2018 14:00 Стадион Христо Ботев Рио - КОПАКАБАНА 0 - 5 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 5
28-10-2018 13:45 СК Балона - Терен 3 КОПАКАБАНА - ФК"ТИМАК АГРО" 1 - 1* Северозапад - група D 2
28-10-2018 16:15 СК Балона - Терен 3 СПОРТИНГ - КОПАКАБАНА 1 - 4 Северозапад - група D 3
04-11-2018 12:00 Стадион Христо Ботев МФК Борово - КОПАКАБАНА 1 - 11 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 6
11-11-2018 11:15 Стадион Христо Ботев КОПАКАБАНА - ФК БМБ 12 - 1 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 7
18-11-2018 13:00 Стадион Христо Ботев Pasta Gabrovo - КОПАКАБАНА 0 - 1 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 8
25-11-2018 13:00 Стадион Христо Ботев КОПАКАБАНА - ФК "Палаузово" 4 - 5 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 9
09-12-2018 13:00 Стадион Христо Ботев КОПАКАБАНА - ФК. ВЕСПА 6 - 1 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 10
16-12-2018 12:00 Стадион Христо Ботев EAGLES - КОПАКАБАНА 1 - 6 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 11
03-03-2019 14:00 Стадион Христо Ботев КОПАКАБАНА - ФК СТАРО СЕЛО 777 4 - 4 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 12
10-03-2019 12:00 Стадион Христо Ботев ИДЕАЛ СТАНДАРТ ВИДИМА - КОПАКАБАНА 1 - 6 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 13
17-03-2019 12:00 Стадион Христо Ботев КОПАКАБАНА - Рио 8 - 2 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 14
24-03-2019 09:00 Стадион Христо Ботев КОПАКАБАНА - МФК Борово 6 - 1 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 15
31-03-2019 12:00 Стадион Христо Ботев ФК БМБ - КОПАКАБАНА 3 - 16 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 16
07-04-2019 13:30 Стадион Христо Ботев КОПАКАБАНА - Pasta Gabrovo 6 - 2 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 17
13-04-2019 12:30 Игрище зад централна поща КОПАКАБАНА - FC Fitoni 1 - 3 ФАЗА ЕЛИМИНАЦИИ
14-04-2019 18:00 Стадион Христо Ботев ФК "Палаузово" - КОПАКАБАНА 5 - 4 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 18
21-04-2019 11:00 Стадион Христо Ботев ФК. ВЕСПА - КОПАКАБАНА 1 - 7 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 19
05-05-2019 13:00 Стадион Христо Ботев КОПАКАБАНА - EAGLES 9 - 5 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 20
12-05-2019 12:00 Стадион Христо Ботев ФК СТАРО СЕЛО 777 - КОПАКАБАНА 2 - 5 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 21
19-05-2019 15:00 Стадион Христо Ботев КОПАКАБАНА - ИДЕАЛ СТАНДАРТ ВИДИМА 4 - 3 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 22
02-06-2019 13:00 Стадион Христо Ботев Рио - КОПАКАБАНА 3 - 10 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 23
09-06-2019 15:00 Стадион Христо Ботев МФК Борово - КОПАКАБАНА 0 - 2 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 24
16-06-2019 18:00 Стадион Христо Ботев КОПАКАБАНА - ФК БМБ 11 - 4 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 25
23-06-2019 16:00 Стадион Христо Ботев Pasta Gabrovo - КОПАКАБАНА 4 - 1 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 26
30-06-2019 19:00 Стадион Христо Ботев КОПАКАБАНА - ФК "Палаузово" 13 - 15 АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА 27