Шумен

Георги Николаев Никофоров

клубове

роден на: 11.09.1987

години: 32

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
06-09-2014 18:45 не е избран VIP Dent - ТРИТЕ МЕЧКИ 1 - 2 FINAL FOUR 1
07-09-2014 18:45 не е избран ТРИТЕ МЕЧКИ - X-CLUB 4 - 0 FINAL FOUR 2
08-09-2014 11:00 не е избран Чико - Бунара - ТРИТЕ МЕЧКИ 6 - 3 FINAL FOUR 3
26-04-2015 12:00 Атлетик Арена ТРИТЕ МЕЧКИ - АВАНГАРД 4 - 1 ФАЗА ЕЛИМИНАЦИИ
10-05-2015 11:00 не е избран АВАНГАРД - ТРИТЕ МЕЧКИ 3 - 3 ФАЗА ЕЛИМИНАЦИИ
26-05-2015 20:00 Каменица Арена - терен 1 REAL UNITED - ТРИТЕ МЕЧКИ 3 - 1 ФАЗА ЕЛИМИНАЦИИ
11-06-2015 20:00 Атлетик Арена ТРИТЕ МЕЧКИ - REAL UNITED 2 - 5 ФАЗА ЕЛИМИНАЦИИ