РУСЕ

Георги Боянов Кръстев

клубове

роден на: 14.07.1990

години: 30

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
22-11-2014 17:30 Арена Русе ФК РУСЕ - КАРТЕЛ 14 - 0 FUTSAL 1
07-12-2014 18:00 Арена Русе КАРТЕЛ - ФК ЛИЙ 6 - 4 FUTSAL 3
21-12-2014 18:00 Арена Русе КАРТЕЛ - ФК МЕДИКА 15 - 1 FUTSAL 5
28-12-2014 15:00 Арена Русе СТАМБОЛОВО - КАРТЕЛ 0 - 5 FUTSAL 6
04-01-2015 16:00 Арена Русе КАРТЕЛ - ДУНАВ ЗАВИНАГИ 2 - 4 FUTSAL 7
11-01-2015 18:00 Арена Русе ENERGIE BOYS - КАРТЕЛ 0 - 5 FUTSAL 8
18-01-2015 17:00 Арена Русе КАТЕНАЧО - КАРТЕЛ 4 - 1 FUTSAL 9
25-01-2015 18:00 Арена Русе КАРТЕЛ - ФК РУСЕ 0 - 9 FUTSAL 10
01-02-2015 16:00 Арена Русе ФК МЕДИКА - КАРТЕЛ 6 - 4 FUTSAL 11
08-02-2015 15:00 Арена Русе КАРТЕЛ - СИЛА 5 - 13 FUTSAL 12
15-02-2015 17:00 Арена Русе КАРТЕЛ - КАТЕНАЧО 3 - 5 FUTSAL 13
22-02-2015 16:00 Арена Русе КАРТЕЛ - БЪЗЪН 4 - 10 FUTSAL 14
28-02-2015 18:00 Арена Русе ДУНАВ ЗАВИНАГИ - КАРТЕЛ 8 - 5 FUTSAL 15
07-03-2015 17:00 Арена Русе ФК ЛИЙ - КАРТЕЛ 7 - 1 FUTSAL 16
10-03-2015 19:30 Арена Русе КАРТЕЛ - РИМСКИТЕ ВЪЛЦИ 4 - 5 АСЛ РУСЕ 2016 1
18-03-2015 20:30 Арена Русе ХОЛЛЕМАН - КАРТЕЛ 4 - 3 АСЛ РУСЕ 2016 2
24-03-2015 18:30 Арена Русе КАРТЕЛ - БАБА ДЕША 3 - 5 АСЛ РУСЕ 2016 3
29-03-2015 13:00 Градски стадион ФК Запрянови - КАРТЕЛ *1 - 1 ФАЗА ЕЛИМИНАЦИИ
01-04-2015 20:30 Арена Русе КАРТЕЛ - ТМ ТЕХНОЛОДЖИ 2 - 5 АСЛ РУСЕ 2016 4
07-04-2015 19:30 Арена Русе КАТЕНАЧО - КАРТЕЛ 2 - 5 АСЛ РУСЕ 2016 5
15-04-2015 19:30 Арена Русе КАРТЕЛ - ДУНАВ ЗАВИНАГИ 1 - 6 АСЛ РУСЕ 2016 6
21-04-2015 20:30 Арена Русе ФК Лии - КАРТЕЛ 5 - 1 АСЛ РУСЕ 2016 7
29-04-2015 19:30 Арена Русе КАРТЕЛ - ФК РУСЕ 2 - 14 АСЛ РУСЕ 2016 8
08-05-2015 18:30 Арена Русе АФК Русчук - КАРТЕЛ 8 - 2 АСЛ РУСЕ 2016 9
12-05-2015 20:30 Арена Русе КАРТЕЛ - ФК Бъзън 4 - 10 АСЛ РУСЕ 2016 10
20-05-2015 19:30 Арена Русе ФК МЕДИКА - КАРТЕЛ 0 - 5 АСЛ РУСЕ 2016 11
26-05-2015 19:30 Арена Русе РИМСКИТЕ ВЪЛЦИ - КАРТЕЛ 3 - 3 АСЛ РУСЕ 2016 12
01-09-2015 18:30 Арена Русе ФК ШУЛЦ 2018 - КАРТЕЛ 6 - 10 АСЛ РУСЕ 2016 13
08-09-2015 18:30 Арена Русе КАРТЕЛ - БАБА ДЕША 4 - 3 АСЛ РУСЕ 2016 14
15-09-2015 20:30 Арена Русе MПИ - КАРТЕЛ 12 - 1 АСЛ РУСЕ 2016 15
23-09-2015 20:30 Арена Русе КАРТЕЛ - ХОЛЛЕМАН 1 - 3 АСЛ РУСЕ 2016 16
30-09-2015 20:30 Арена Русе ТМ ТЕХНОЛОДЖИ - КАРТЕЛ 8 - 0 АСЛ РУСЕ 2016 17
07-10-2015 19:30 Арена Русе КАРТЕЛ - КАТЕНАЧО 4 - 3 АСЛ РУСЕ 2016 18
14-10-2015 19:30 Арена Русе ДУНАВ ЗАВИНАГИ - КАРТЕЛ 4 - 3 АСЛ РУСЕ 2016 19
21-10-2015 18:30 Арена Русе КАРТЕЛ - ФК Лии 6 - 4 АСЛ РУСЕ 2016 20
28-10-2015 19:30 Арена Русе ФК РУСЕ - КАРТЕЛ 9 - 6 АСЛ РУСЕ 2016 21
04-11-2015 19:30 Арена Русе КАРТЕЛ - АФК Русчук 5 - 6 АСЛ РУСЕ 2016 22
11-11-2015 18:30 Арена Русе ФК Бъзън - КАРТЕЛ 8 - 3 АСЛ РУСЕ 2016 23
18-11-2015 20:30 Арена Русе КАРТЕЛ - ФК МЕДИКА 6 - 8 АСЛ РУСЕ 2016 24
28-03-2018 19:00 Арена Русе ФК МЕЧКИТЕ - КАРТЕЛ-85 10 - 1 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 1
04-04-2018 19:00 Арена Русе КАРТЕЛ-85 - Разград® 2 - 6 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 2
18-04-2018 20:00 Арена Русе КАРТЕЛ-85 - ТМ ТЕХНОЛОДЖИ 4 - 5 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 4
25-04-2018 20:00 Арена Русе ФК ШУЛЦ 2018 - КАРТЕЛ-85 4 - 2 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 5
03-05-2018 20:00 Арена Русе КАРТЕЛ-85 - ФК РУСЕ 3 - 6 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 6
11-05-2018 20:00 Арена Русе СТИЛ - КАРТЕЛ-85 3 - 1 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 7
17-05-2018 19:00 Арена Русе КАРТЕЛ-85 - АФК Русчук 3 - 4 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 8
23-05-2018 19:00 Арена Русе Новаците - КАРТЕЛ-85 2 - 5 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 9
29-05-2018 19:00 Арена Русе ЛОКОМОТИВ - JUNIOR - КАРТЕЛ-85 5 - 12 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 10
07-06-2018 20:00 Арена Русе КАРТЕЛ-85 - Green Men 3 - 2 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 11
13-06-2018 19:00 Арена Русе КАТЕНАЧО - КАРТЕЛ-85 4 - 4 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 12
19-06-2018 19:00 Арена Русе КАРТЕЛ-85 - ФК ДУНАВ ЗАВИНАГИ 4 - 7 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 13
27-06-2018 19:00 Арена Русе КАРТЕЛ-85 - ФК МЕЧКИТЕ 3 - 13 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 14
03-07-2018 20:00 Арена Русе Разград® - КАРТЕЛ-85 6 - 3 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 15
26-07-2018 19:30 Арена Русе КАРТЕЛ-85 - ФК ШУЛЦ 2018 8 - 6 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 18
03-08-2018 19:30 Арена Русе ФК РУСЕ - КАРТЕЛ-85 3 - 2 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 19
08-08-2018 20:30 Арена Русе КАРТЕЛ-85 - СТИЛ 3 - 4 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 20
15-08-2018 19:30 Арена Русе АФК Русчук - КАРТЕЛ-85 7 - 4 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 21
21-08-2018 20:30 Арена Русе КАРТЕЛ-85 - Новаците 7 - 8 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 22
24-08-2018 19:00 Арена Русе ТМ ТЕХНОЛОДЖИ - КАРТЕЛ-85 5 - 0 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 17
28-08-2018 19:30 Арена Русе КАРТЕЛ-85 - ЛОКОМОТИВ - JUNIOR 4 - 8 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 23
04-09-2018 20:30 Арена Русе Green Men - КАРТЕЛ-85 9 - 9 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 24
13-09-2018 19:00 Арена Русе КАРТЕЛ-85 - КАТЕНАЧО 15 - 3 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 25
19-09-2018 19:00 Арена Русе ФК ДУНАВ ЗАВИНАГИ - КАРТЕЛ-85 9 - 5 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 26
25-09-2018 20:00 не е избран Green Men - КАРТЕЛ-85 11 - 4 Championship - РУСЕ 1
03-10-2018 19:00 не е избран КАРТЕЛ-85 - СТИЛ 5 - 9 Championship - РУСЕ 2
09-10-2018 20:00 не е избран Новаците - КАРТЕЛ-85 9 - 4 Championship - РУСЕ 3
23-10-2018 19:00 не е избран КАРТЕЛ-85 - КАТЕНАЧО 0 - 5 Championship - РУСЕ 5
31-10-2018 19:00 Арена Русе ЛОКОМОТИВ - JUNIOR - КАРТЕЛ-85 5 - 0 Championship - РУСЕ 6
02-11-2018 19:00 Арена Русе КАРТЕЛ-85 - ФК ШУЛЦ 2018 - Championship - РУСЕ 7
11-11-2018 13:00 Hadzhiev Arena 1 MFC Grey Goose - КАРТЕЛ-85 5 - 0 Североизток - група B 2
11-11-2018 14:30 Hadzhiev Arena 2 КАРТЕЛ-85 - МФК Дубала 0 - 5 Североизток - група B 3