Пловдив

Стефан Атанасов Карчев

клубове

роден на: 23.05.1986

години: 34

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
11-03-2014 21:00 ВСИ 2 терен Интер такси - ХЪШОВЕ 6 - 4 CALCIO 1
19-03-2014 21:00 СЦ Арена Торнадо - Интер такси 4 - 1 CALCIO 2
01-04-2014 20:00 ВСИ 1 терен Интер такси - Kamenitza-Интернационал 7 - 6 CALCIO 3
06-04-2014 19:00 СЦ Арена Mishocite - Интер такси 6 - 5 CALCIO 6
11-04-2014 20:00 СЦ Арена Интер такси - Щ+Щ 7 - 4 КУПАТА НА ПЛОВДИВ
21-04-2014 20:00 ВСИ 1 терен Интер такси - Ф.К. Петър Берон 17 - 7 CALCIO 5
28-04-2014 19:00 ВСИ 1 терен Интер такси - АФК ХАОС 12 - 1 CALCIO 7
30-04-2014 19:30 ВСИ 2 терен FC Siza Sport - Интер такси 2 - 13 CALCIO 4
07-05-2014 20:30 ВСИ 2 терен Младежка 1 - Интер такси 7 - 6 CALCIO 8
09-05-2014 20:00 СЦ Арена Интер такси - Космос 0 - 5 КУПАТА НА ПЛОВДИВ
21-05-2014 21:00 СЦ Арена Харизма - Интер такси 3 - 8 КУПА АРЕНА
28-05-2014 19:30 ВСИ 1 терен Интер такси - КЦМ 2000 ГРУП 2 - 11 CALCIO 10
04-06-2014 19:00 СЦ Арена АФК Стройтим - Интер такси 6 - 13 CALCIO 11
13-06-2014 21:00 СЦ Арена Интер такси - PlayBoy 6 - 2 CALCIO 12
16-06-2014 21:00 не е избран ELMA-S - Интер такси 5 - 0 КУПА АРЕНА
22-06-2014 20:00 СЦ Арена Недооценените - Интер такси 6 - 4 CALCIO 13
24-06-2014 20:00 СЦ Арена ХЪШОВЕ - Интер такси 1 - 1 CALCIO 14
02-07-2014 19:00 СЦ Арена Интер такси - Торнадо 4 - 4 CALCIO 15
14-07-2014 20:00 СЦ Арена Kamenitza-Интернационал - Интер такси 6 - 10 CALCIO 16
27-08-2014 20:00 СЦ Арена Интер такси - FC Siza Sport 1 - 3 CALCIO 17
03-09-2014 20:00 ВСИ 1 терен Ф.К. Петър Берон - Интер такси 3 - 17 CALCIO 18
08-09-2014 00:00 СЦ Арена Интер такси - Mishocite 5 - 0 CALCIO 19
19-09-2014 20:00 СЦ Арена АФК ХАОС - Интер такси 5 - 0 CALCIO 20
24-09-2014 00:00 не е избран Интер такси - Младежка 1 0 - 5 CALCIO 21
06-10-2014 00:00 не е избран КЦМ 2000 ГРУП - Интер такси 5 - 0 CALCIO 23
13-10-2014 00:00 не е избран Интер такси - АФК Стройтим 0 - 0 CALCIO 24
20-10-2014 00:00 не е избран PlayBoy - Интер такси 0 - 0 CALCIO 25
27-10-2014 00:00 не е избран Интер такси - Недооценените 0 - 5 CALCIO 26