София

Радослав Костадинов Костадинов

клубове

роден на: 02.07.1992

години: 28

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
10-01-2015 19:00 не е избран Тигрите - Фалшивите деветки 1 - 8 Група A 1
17-01-2015 13:00 не е избран Фалшивите деветки - АТИ КОНСУЛТ ORBIT 0 - 3 Група A 2
23-01-2015 19:00 не е избран Актив комерс - Фалшивите деветки 3 - 6 Група A 3
01-02-2015 10:00 не е избран Фалшивите деветки - Бохемите 0 - 14 Група A 4
07-02-2015 12:00 не е избран Ajax - Фалшивите деветки 5 - 3 Група A 5