Стара Загора

Неделин Георгиев Георгиев

клубове

роден на: 05.07.1988

години: 32

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
04-01-2015 11:45 СЦ Берое - закрито ФК.НИЙОН - АФК Гробарите 4 - 3 FAIR PLAY 1
11-01-2015 12:45 СЦ Берое - закрито ФК.АТЛЕТИК - ФК.НИЙОН 3 - 2 FAIR PLAY 2
18-01-2015 12:45 СЦ Берое - закрито ФК.НИЙОН - ФК.ГРЕШКА 12 - 2 FAIR PLAY 3
25-01-2015 15:45 СЦ Берое - закрито ФК.НИЙОН - ФК АВАНГАРД 7 - 2 FAIR PLAY 4
01-02-2015 13:45 СЦ Берое - закрито МФК СЕЛЕСАО - ФК.НИЙОН 4 - 7 FAIR PLAY 5
08-02-2015 14:45 СЦ Берое - закрито ФК.НИЙОН - ФЛОРИД 10 - 1 FAIR PLAY 6
15-02-2015 10:45 СЦ Берое - закрито ФК.СПОРТИНГ - ФК.НИЙОН 0 - 5 FAIR PLAY 7
22-02-2015 14:00 СЦ Берое - закрито ФК.НИЙОН - АФК ВЕРЕЯ 1995 4 - 5 Директни елиминации 1
15-03-2015 16:00 СЦ Берое - закрито ФК.НИЙОН - ФК.СИНЬОТО 2 - 0 SUPER LEAGUE 1
29-03-2015 15:45 СЦ Берое - закрито ФК.НИЙОН - FC.CAGE 5 - 0 SUPER LEAGUE 3
05-04-2015 14:45 СЦ Берое - закрито ФК.БОТЕВ ГЪЛЪБОВО - ФК.НИЙОН 5 - 0 SUPER LEAGUE 4
19-04-2015 15:00 СЦ Берое - закрито ФК.НИЙОН - АФК ВЕРЕЯ 1995 0 - 5 SUPER LEAGUE 5
03-05-2015 16:00 Игрище Ловен парк ФК.НИЙОН - Pasta Gabrovo 1 - 3 ФАЗА ЕЛИМИНАЦИИ
10-05-2015 12:00 СЦ Берое - закрито ФК.НИЙОН - АФК Гробарите 0 - 5 SUPER LEAGUE 7
12-05-2015 20:00 СЦ Берое - закрито РЕМИЗА - ФК.НИЙОН 5 - 0 SUPER LEAGUE 6
17-05-2015 13:00 СЦ Берое - закрито ФК.НИЙОН - КУБАНЪ Ст.Загора 0 - 5 SUPER LEAGUE 8
24-05-2015 00:00 СЦ Берое - закрито АСТОРИЯ - ФК.НИЙОН 5 - 0 SUPER LEAGUE 9