София

Олег Георгиев Минчев

клубове

роден на: 20.01.1983

години: 38

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
21-04-2015 18:00 не е избран Lufthansa 6to1 - ИнтСис 8 - 1 Елиминации 2
28-04-2015 18:00 не е избран Куците Коне - Lufthansa 6to1 1 - 5 Елиминации 3
05-05-2015 19:00 не е избран MFM - Lufthansa 6to1 1 - 2 Елиминации 1
14-05-2015 18:00 не е избран Lufthansa 6to1 - Kuehne + Nagel 7 - 5 Елиминации 4
26-05-2015 18:00 не е избран Lufthansa 6to1 - B.Braun 5 - 1 Елиминации 6
04-06-2015 18:00 не е избран Lufthansa Service Center Sofia (LSCS) - Lufthansa 6to1 *1 - 1 Елиминации 7
09-06-2015 18:00 не е избран Lufthansa 6to1 - The officers 1 - 3 Елиминации 8
18-06-2015 18:00 не е избран Меден Кладенец - Lufthansa 6to1 5 - 0 Елиминации 9
02-07-2015 18:00 не е избран Lufthansa 6to1 - Виста 3 - 2 Елиминации 11
01-09-2015 18:00 не е избран TheBigBlue - Lufthansa 6to1 0 - 5 Елиминации 12
08-09-2015 18:45 ACCEDIA STADIUM Lufthansa 6to1 - The Blue Giant 3 - 2 Елиминации 13
17-09-2015 18:00 не е избран Solytron - Lufthansa 6to1 3 - 7 Елиминации 5
23-09-2015 18:00 не е избран Lufthansa 6to1 - MFM 5 - 1 Елиминации 14
29-09-2015 18:00 не е избран ИнтСис - Lufthansa 6to1 0 - 5 Елиминации 15
06-10-2015 18:00 не е избран Lufthansa 6to1 - Куците Коне 4 - 1 Елиминации 16
15-10-2015 18:00 Palmsbet stadium Kuehne + Nagel - Lufthansa 6to1 0 - 5 Елиминации 17
29-10-2015 18:00 не е избран B.Braun - Lufthansa 6to1 0 - 19 Елиминации 19
04-11-2015 18:45 не е избран The officers - Lufthansa 6to1 1 - 1 Елиминации 21
12-11-2015 18:00 не е избран Lufthansa 6to1 - TheBigBlue 6 - 2 Елиминации 25
12-11-2015 18:00 не е избран Lufthansa 6to1 - Меден Кладенец 5 - 0 Елиминации 22
19-11-2015 18:00 не е избран Lufthansa 6to1 - Lufthansa Service Center Sofia (LSCS) 4 - 0 Елиминации 20
23-11-2015 18:00 не е избран Lufthansa 6to1 - Solytron 5 - 2 Елиминации 18
26-11-2015 18:00 не е избран Виста - Lufthansa 6to1 1 - 3 Елиминации 24
08-12-2015 18:45 не е избран The Blue Giant - Lufthansa 6to1 3 - 3* Елиминации 26