Сливен

Валентин Веселинов Семов

клубове

роден на: 07.03.1975

години: 46

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
n/a не е избран Еко Асорти - Мечкарево - Атлетико ВИСША ЛИГА 10
n/a не е избран FIRE - Еко Асорти - Мечкарево ВИСША ЛИГА 11
n/a не е избран Еко Асорти - Мечкарево - Easycredit ВИСША ЛИГА 12
n/a не е избран Еко Асорти - Мечкарево - Блясък ВИСША ЛИГА 13
n/a не е избран КАМИТЕ - Еко Асорти - Мечкарево ВИСША ЛИГА 14
n/a не е избран Еко Асорти - Мечкарево - Спартак Сливен ВИСША ЛИГА 15
n/a не е избран Еко Асорти - Мечкарево - Сент Етиен ВИСША ЛИГА 16
28-10-2016 19:30 Арена "Сините камъни" Атлетико - Еко Асорти - Мечкарево 3 - 5 ВИСША ЛИГА 1
04-11-2016 19:30 Арена "Сините камъни" Еко Асорти - Мечкарево - КАМИТЕ 8 - 4 ВИСША ЛИГА 2
16-11-2016 20:00 Зала "Декотекс" Блясък - Еко Асорти - Мечкарево 2 - 5 ВИСША ЛИГА 3
24-11-2016 19:00 Зала "Декотекс" Еко Асорти - Мечкарево - Спортинг Сливен 11 - 1 ВИСША ЛИГА 4
03-12-2016 16:00 Зала "Декотекс" Easycredit - Еко Асорти - Мечкарево 4 - 6 ВИСША ЛИГА 7
10-12-2016 16:00 Зала "Декотекс" Сент Етиен - Еко Асорти - Мечкарево 2 - 4 ВИСША ЛИГА 5
17-12-2016 16:00 Зала "Декотекс" Спартак Сливен - Еко Асорти - Мечкарево 4 - 8 ВИСША ЛИГА 8
22-01-2017 13:00 Зала "Декотекс" Еко Асорти - Мечкарево - Адмирал 9 - 1 ВИСША ЛИГА 6
29-01-2017 16:00 Зала "Декотекс" Еко Асорти - Мечкарево - FIRE 2 - 6 ВИСША ЛИГА 9
10-10-2017 19:00 Зала "Декотекс" Еко Асорти - Мечкарево - Блясък 7 - 4 ВИСША ЛИГА 1
17-10-2017 19:00 Зала "Декотекс" Атлетико - Еко Асорти - Мечкарево 3 - 15 ВИСША ЛИГА 9
24-10-2017 19:00 Зала "Декотекс" FIRE - Еко Асорти - Мечкарево 1 - 3 ВИСША ЛИГА 2
31-10-2017 19:00 Зала "Декотекс" Еко Асорти - Мечкарево - Сокол Гергевец 10 - 4 ВИСША ЛИГА 6
07-11-2017 19:00 Зала "Декотекс" Еко Асорти - Мечкарево - КАМИТЕ 2 - 5 ВИСША ЛИГА 8
21-11-2017 19:15 Зала "Декотекс" Еко Асорти - Мечкарево - ФК Сините Камъни 2013 2 - 5 ВИСША ЛИГА 11
28-11-2017 19:00 Зала "Декотекс" ФК Адмирал - Еко Асорти - Мечкарево 3 - 7 ВИСША ЛИГА 4
05-12-2017 19:00 Зала "Декотекс" Еко Асорти - Мечкарево - Бока Хуниорс 3 - 4 ВИСША ЛИГА 5
12-12-2017 19:00 Зала "Декотекс" Блясък - Еко Асорти - Мечкарево 4 - 8 ВИСША ЛИГА 12
19-12-2017 19:00 Зала "Декотекс" LY GALAXY - Еко Асорти - Мечкарево 1 - 5 ВИСША ЛИГА 3
02-01-2018 19:00 Зала "Декотекс" Еко Асорти - Мечкарево - FIRE 5 - 2 ВИСША ЛИГА 13
09-01-2018 19:00 Зала "Декотекс" КАМИТЕ - Еко Асорти - Мечкарево 6 - 4 ВИСША ЛИГА 19
26-01-2018 19:00 Зала "Декотекс" Еко Асорти - Мечкарево - FIRE 6 - 6 ВИСША ЛИГА 28
28-01-2018 00:00 не е избран Еко Асорти - Мечкарево - ФК Адмирал 5 - 0 ВИСША ЛИГА 15
30-01-2018 19:00 Зала "Декотекс" Еко Асорти - Мечкарево - LY GALAXY 6 - 2 ВИСША ЛИГА 14
06-02-2018 19:00 Зала "Декотекс" ФК Сините Камъни 2013 - Еко Асорти - Мечкарево 10 - 5 ВИСША ЛИГА 22
20-02-2018 19:00 Зала "Декотекс" Еко Асорти - Мечкарево - Атлетико 4 - 3 ВИСША ЛИГА 20
21-02-2018 19:00 Тангра Еко Асорти - Мечкарево - ТУНДЖА 2009 8 - 5 ВИСША ЛИГА 7
15-03-2018 20:30 Арена "Сините камъни" Атлетико - Еко Асорти - Мечкарево 4 - 13 ВИСША ЛИГА 30
20-03-2018 19:00 Зала "Декотекс" Еко Асорти - Мечкарево - ФК Сините Камъни 2013 8 - 0 ВИСША ЛИГА 26
24-03-2018 17:00 Зала "Декотекс" ТУНДЖА 2009 - Еко Асорти - Мечкарево 7 - 12 ВИСША ЛИГА 18
27-03-2018 19:00 Зала "Декотекс" Бока Хуниорс - Еко Асорти - Мечкарево 6 - 9 ВИСША ЛИГА 16
10-04-2018 19:00 Зала "Декотекс" Еко Асорти - Мечкарево - Блясък 9 - 4 ВИСША ЛИГА 23
17-04-2018 19:00 Зала "Декотекс" Еко Асорти - Мечкарево - КАМИТЕ 5 - 2 ВИСША ЛИГА 25
19-04-2018 21:00 Зала "Декотекс" Еко Асорти - Мечкарево - ТУНДЖА 2009 9 - 4 ВИСША ЛИГА 31
24-04-2018 19:00 Зала "Декотекс" Сокол Гергевец - Еко Асорти - Мечкарево 3 - 6 ВИСША ЛИГА 17
01-05-2018 19:00 Зала "Декотекс" LY GALAXY - Еко Асорти - Мечкарево 2 - 4 ВИСША ЛИГА 29
29-05-2018 19:00 Зала "Декотекс" Еко Асорти - Мечкарево - Бока Хуниорс 4 - 3 ВИСША ЛИГА 24
19-06-2018 19:00 Зала "Декотекс" Сокол Гергевец - Еко Асорти - Мечкарево 5 - 9 ВИСША ЛИГА 27
10-10-2018 20:00 Зала "Декотекс" Еко Асорти - Мечкарево - КАМИТЕ 1 - 5 ВИСША ЛИГА 1
31-10-2018 20:00 Зала "Декотекс" Бока Хуниорс - Еко Асорти - Мечкарево 5 - 7 ВИСША ЛИГА 8
04-11-2018 00:00 ГПЧЕ "Ромен Ролан" Еко Асорти - Мечкарево - ПИМ - Хасково *2 - 2 Югоизток - група А 1
04-11-2018 00:00 ГПЧЕ "Ромен Ролан" UEFALONA - Еко Асорти - Мечкарево 5 - 2 Югоизток - група А 2
04-11-2018 00:00 ГПЧЕ "Ромен Ролан" Лаос - Еко Асорти - Мечкарево 2 - 8 Югоизток - група А 3
09-12-2018 12:00 Зала "Декотекс" ЧЕРВЕНИ ВОЙВОДИ - Еко Асорти - Мечкарево 5 - 0 ВИСША ЛИГА 4
19-12-2018 20:00 Зала "Декотекс" Блясък - Еко Асорти - Мечкарево 8 - 10 ВИСША ЛИГА 2
05-01-2019 18:00 Зала "Декотекс" Еко Асорти - Мечкарево - Сокол Гергевец 3 - 8 ВИСША ЛИГА 3
13-01-2019 14:00 Зала "Декотекс" Еко Асорти - Мечкарево - ФК Адмирал 2 - 8 ВИСША ЛИГА 7
06-02-2019 20:00 Зала "Декотекс" Еко Асорти - Мечкарево - Фк Хаджи Димитър 12 - 4 ВИСША ЛИГА 9
10-02-2019 17:00 Зала "Декотекс" Сокол Гергевец - Еко Асорти - Мечкарево 6 - 4 ВИСША ЛИГА 12
05-03-2019 19:00 Спортен Комплекс "НИКА" FIRE - Еко Асорти - Мечкарево 3 - 7 ВИСША ЛИГА 6
19-03-2019 19:00 Спортен Комплекс "НИКА" Еко Асорти - Мечкарево - Атлетико 8 - 7 ВИСША ЛИГА 5
07-04-2019 12:00 Арена Русе ФК МЕЧКИТЕ - Еко Асорти - Мечкарево 3 - 0 ФАЗА ЕЛИМИНАЦИИ
09-04-2019 19:15 Спортен Комплекс "НИКА" Еко Асорти - Мечкарево - Блясък 7 - 7 ВИСША ЛИГА 11
14-04-2019 11:45 Спортен Комплекс "НИКА" Еко Асорти - Мечкарево - ФК МЕЧКИТЕ 4 - 5 ФАЗА ЕЛИМИНАЦИИ
17-04-2019 19:30 Спортен Комплекс "НИКА" Еко Асорти - Мечкарево - Black Devils 6 - 5 ВИСША ЛИГА 13
23-04-2019 19:00 Спортен Комплекс "НИКА" Еко Асорти - Мечкарево - Бока Хуниорс 4 - 13 ВИСША ЛИГА 17
30-04-2019 19:00 Спортен Комплекс "НИКА" ФК Адмирал - Еко Асорти - Мечкарево 7 - 5 ВИСША ЛИГА 16
01-05-2019 00:00 не е избран Еко Асорти - Мечкарево - FIRE 5 - 0 ВИСША ЛИГА 15
28-05-2019 20:00 Спортен Комплекс "НИКА" Фк Хаджи Димитър - Еко Асорти - Мечкарево 5 - 0 ВИСША ЛИГА 18
29-05-2019 00:00 Спортен Комплекс "НИКА" Атлетико - Еко Асорти - Мечкарево 5 - 0 ВИСША ЛИГА 14
30-05-2019 00:00 Спортен Комплекс "НИКА" КАМИТЕ - Еко Асорти - Мечкарево 5 - 0 ВИСША ЛИГА 10