Троян

Mario Valeriev Matov

клубове

роден на: 30.10.1998

години: 22

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
04-10-2017 20:00 Спортинг арена СПОРТИНГ - Атлетикс Троян 9 - 2 Градска Лига 1
08-10-2017 14:00 Спортинг арена Атлетикс Троян - Young Stars 3 - 2 Градска Лига 2
15-10-2017 17:00 Спортинг арена ТЕРМИНАТОР - Атлетикс Троян 2 - 4 Градска Лига 3
22-10-2017 17:00 Спортинг арена LA Galaxy - Атлетикс Троян 2 - 4 Градска Лига 4
28-10-2017 18:00 Спортинг арена Атлетикс Троян - АФК ГАРАНТ 5 - 6 Градска Лига 5
11-11-2017 16:00 Спортинг арена Атлетикс Троян - Blue Boys Troyan 5 - 1 Градска Лига 7
15-11-2017 20:00 Спортинг арена ФК Пожарникарите - Атлетикс Троян 1 - 7 Градска Лига 8
25-11-2017 14:00 Спортинг арена Атлетикс Троян - РОДОПА Троян 2 - 0 Градска Лига 9
02-12-2017 14:00 Спортинг арена КУРШУМИТЕ - Атлетикс Троян 3 - 1 Градска Лига 6
01-04-2018 16:00 Спортинг арена Young Stars - Атлетикс Троян 5 - 5 Градска Лига 11
15-04-2018 15:00 Спортинг арена Атлетикс Троян - ТЕРМИНАТОР 3 - 3 Градска Лига 12
05-05-2018 13:00 Спортинг арена Атлетикс Троян - КУРШУМИТЕ 1 - 5 Градска Лига 15
13-05-2018 16:00 Спортинг арена Blue Boys Troyan - Атлетикс Троян 4 - 2 Градска Лига 16
20-05-2018 17:00 Спортинг арена Атлетикс Троян - Пожарникарите 3 - 2 Градска Лига 17
26-05-2018 16:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - Атлетикс Троян 0 - 3 Градска Лига 18
30-05-2018 20:00 Спортинг арена АФК ГАРАНТ - Атлетикс Троян 1 - 3 Градска Лига 14
02-06-2018 16:00 Спортинг арена Атлетикс Троян - СПОРТИНГ 5 - 0 Градска Лига 10
08-06-2018 18:30 Спортинг арена Атлетикс Троян - LA Galaxy 11 - 2 Градска Лига 13
07-10-2018 17:00 Спортинг арена АФК "Огнеборец" - Атлетикс Троян 3 - 1 СЕРИЯ "А" 1
13-10-2018 15:00 Спортинг арена Атлетикс Троян - РОДОПА Троян 2 - 2 СЕРИЯ "А" 2
27-10-2018 15:00 Спортинг арена КУРШУМИТЕ - Атлетикс Троян 5 - 1 СЕРИЯ "А" 4
04-11-2018 14:00 Спортинг арена Атлетикс Троян - АФК ГАРАНТ 3 - 4 СЕРИЯ "А" 5
11-11-2018 16:00 Спортинг арена Blue Boys Troyan - Атлетикс Троян 6 - 2 СЕРИЯ "А" 6
14-11-2018 19:30 Спортинг арена Пожарникарите - Атлетикс Троян 2 - 0 СЕРИЯ "А" 3
16-11-2018 20:00 Спортинг арена Атлетикс Троян - СПОРТИНГ 2 - 3 СЕРИЯ "А" 7
30-03-2019 16:00 Спортинг арена Атлетикс Троян - АФК "Огнеборец" 5 - 3 СЕРИЯ "А" 8
06-04-2019 15:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - Атлетикс Троян 2 - 6 СЕРИЯ "А" 9
13-04-2019 17:00 Спортинг арена Атлетикс Троян - Пожарникарите 1 - 6 СЕРИЯ "А" 10
20-04-2019 13:00 Спортинг арена Атлетикс Троян - КУРШУМИТЕ 1 - 9 СЕРИЯ "А" 11
11-05-2019 15:00 Спортинг арена Атлетикс Троян - Blue Boys Troyan 3 - 11 СЕРИЯ "А" 13
24-05-2019 18:00 Спортинг арена СПОРТИНГ - Атлетикс Троян 10 - 4 СЕРИЯ "А" 14
27-05-2019 19:00 Спортинг арена АФК ГАРАНТ - Атлетикс Троян 1 - 10 СЕРИЯ "А" 12