-

Атанас Асенов Кропчев

клубове

роден на: 23.05.1963

години: 57

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
15-05-2019 17:00 не е избран МТСП - ТД ГДО 0 - 0 НАП - ГРУПА Г 1
15-05-2019 18:30 не е избран МТСП - АМ 0 - 2 НАП - ГРУПА Г 2
16-05-2019 12:20 не е избран КФН - МТСП 0 - 1 НАП БАРАЖИ
16-05-2019 16:30 не е избран ТД София - МТСП 2 - 0 ФИНАЛИ