Сливен

Тодор Димов Иванов

клубове

роден на: 03.07.1989

години: 31

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
31-10-2017 19:00 Зала "Декотекс" Еко Асорти - Мечкарево - Сокол Гергевец 10 - 4 ВИСША ЛИГА 6
08-11-2017 21:00 Зала "Декотекс" Сокол Гергевец - Атлетико 1 - 6 ВИСША ЛИГА 5
14-11-2017 20:30 Арена "Сините камъни" ФК Сините Камъни 2013 - Сокол Гергевец 3 - 3 ВИСША ЛИГА 1
23-11-2017 20:30 Арена "Сините камъни" Сокол Гергевец - FIRE 2 - 5 ВИСША ЛИГА 10
26-11-2017 11:00 Арена "Сините камъни" Сокол Гергевец - Бока Хуниорс 2 - 7 ВИСША ЛИГА 9
29-11-2017 20:00 Зала "Декотекс" КАМИТЕ - Сокол Гергевец 7 - 2 ВИСША ЛИГА 4
02-12-2017 13:00 Зала "Декотекс" Сокол Гергевец - Блясък 5 - 4 ВИСША ЛИГА 11
12-12-2017 21:00 Зала "Декотекс" LY GALAXY - Сокол Гергевец 4 - 2 ВИСША ЛИГА 7
17-12-2017 13:00 Зала "Декотекс" ФК Адмирал - Сокол Гергевец 3 - 7 ВИСША ЛИГА 2
06-01-2018 15:00 Зала "Декотекс" Бока Хуниорс - Сокол Гергевец 7 - 3 ВИСША ЛИГА 20
16-01-2018 21:00 Зала "Декотекс" Сокол Гергевец - ФК Сините Камъни 2013 3 - 5 ВИСША ЛИГА 12
19-01-2018 19:00 Зала "Декотекс" Сокол Гергевец - ТУНДЖА 2009 4 - 8 ВИСША ЛИГА 3
25-01-2018 00:00 не е избран Сокол Гергевец - ФК Адмирал 5 - 0 ВИСША ЛИГА 13
28-01-2018 15:00 Зала "Декотекс" Сокол Гергевец - КАМИТЕ 2 - 5 ВИСША ЛИГА 15
30-01-2018 21:00 Зала "Декотекс" Атлетико - Сокол Гергевец 6 - 11 ВИСША ЛИГА 16
02-02-2018 19:00 Зала "Декотекс" ТУНДЖА 2009 - Сокол Гергевец 4 - 6 ВИСША ЛИГА 14
14-02-2018 20:00 Зала "Декотекс" Блясък - Сокол Гергевец 6 - 7 ВИСША ЛИГА 22
28-02-2018 20:00 Зала "Декотекс" Сокол Гергевец - КАМИТЕ 4 - 6 ВИСША ЛИГА 26
13-03-2018 19:00 Зала "Декотекс" FIRE - Сокол Гергевец 10 - 7 ВИСША ЛИГА 21
14-03-2018 20:00 Зала "Декотекс" Сокол Гергевец - ТУНДЖА 2009 7 - 6 ВИСША ЛИГА 29
29-03-2018 20:30 Арена "Сините камъни" Сокол Гергевец - Бока Хуниорс 3 - 9 ВИСША ЛИГА 31
09-04-2018 20:00 Арена "Сините камъни" Сокол Гергевец - LY GALAXY 9 - 4 ВИСША ЛИГА 18
24-04-2018 19:00 Зала "Декотекс" Сокол Гергевец - Еко Асорти - Мечкарево 3 - 6 ВИСША ЛИГА 17
09-05-2018 20:00 Зала "Декотекс" Блясък - Сокол Гергевец 2 - 5 ВИСША ЛИГА 24
23-05-2018 20:00 Зала "Декотекс" ФК Сините Камъни 2013 - Сокол Гергевец 9 - 3 ВИСША ЛИГА 23
05-06-2018 19:00 Зала "Декотекс" LY GALAXY - Сокол Гергевец 6 - 7 ВИСША ЛИГА 25
07-06-2018 20:30 Арена "Сините камъни" FIRE - Сокол Гергевец 7 - 5 ВИСША ЛИГА 30
19-06-2018 19:00 Зала "Декотекс" Сокол Гергевец - Еко Асорти - Мечкарево 5 - 9 ВИСША ЛИГА 27
28-06-2018 00:00 не е избран Атлетико - Сокол Гергевец 0 - 0 ВИСША ЛИГА 28
14-10-2018 11:00 Зала "Декотекс" ФК Адмирал - Сокол Гергевец 6 - 2 ВИСША ЛИГА 1
01-12-2018 16:00 Зала "Декотекс" Блясък - Сокол Гергевец 6 - 10 ВИСША ЛИГА 5
09-12-2018 14:00 Зала "Декотекс" Атлетико - Сокол Гергевец 4 - 7 ВИСША ЛИГА 8
15-12-2018 14:00 Зала "Декотекс" Сокол Гергевец - FIRE 7 - 10 ВИСША ЛИГА 9
16-12-2018 14:00 Зала "Декотекс" Сокол Гергевец - КАМИТЕ 5 - 7 ВИСША ЛИГА 4
05-01-2019 18:00 Зала "Декотекс" Еко Асорти - Мечкарево - Сокол Гергевец 3 - 8 ВИСША ЛИГА 3
12-01-2019 17:00 Зала "Декотекс" Сокол Гергевец - Бока Хуниорс 2 - 6 ВИСША ЛИГА 2
19-01-2019 15:00 Зала "Декотекс" Сокол Гергевец - ФК Адмирал 4 - 3 ВИСША ЛИГА 10
20-01-2019 15:00 Зала "Декотекс" Сокол Гергевец - Фк Хаджи Димитър 10 - 4 ВИСША ЛИГА 6
26-01-2019 15:00 Зала "Декотекс" Бока Хуниорс - Сокол Гергевец 0 - 8 ВИСША ЛИГА 11
02-02-2019 16:00 Зала "Декотекс" КАМИТЕ - Сокол Гергевец 4 - 7 ВИСША ЛИГА 13
10-02-2019 17:00 Зала "Декотекс" Сокол Гергевец - Еко Асорти - Мечкарево 6 - 4 ВИСША ЛИГА 12
17-02-2019 17:00 Спортен Комплекс "НИКА" Фк Хаджи Димитър - Сокол Гергевец 6 - 12 ВИСША ЛИГА 15
30-03-2019 19:00 Спортен Комплекс "НИКА" Сокол Гергевец - Black Devils 5 - 0 ВИСША ЛИГА 7
08-04-2019 20:30 Спортен Комплекс "НИКА" Black Devils - Сокол Гергевец 4 - 4 ВИСША ЛИГА 16
10-04-2019 20:30 Спортен Комплекс "НИКА" Сокол Гергевец - КАМИТЕ 6 - 5 ВИСША ЛИГА 22
24-04-2019 19:30 Спортен Комплекс "НИКА" Сокол Гергевец - Блясък 7 - 5 ВИСША ЛИГА 14
30-04-2019 00:00 не е избран FIRE - Сокол Гергевец 0 - 5 ВИСША ЛИГА 18
08-05-2019 20:30 Спортен Комплекс "НИКА" Сокол Гергевец - Бока Хуниорс 3 - 4 ВИСША ЛИГА 20
19-05-2019 00:00 Спортен Комплекс "НИКА" ФК Адмирал - Сокол Гергевец 0 - 5 ВИСША ЛИГА 19
22-05-2019 19:00 Спортен Комплекс "НИКА" Сокол Гергевец - Атлетико 3 - 4 ВИСША ЛИГА 17
05-06-2019 19:15 Спортен Комплекс "НИКА" Блясък - Сокол Гергевец 5 - 6 ВИСША ЛИГА 23
18-06-2019 19:00 Спортен Комплекс "НИКА" Атлетико - Сокол Гергевец 3 - 6 ВИСША ЛИГА 26
23-06-2019 19:00 Спортен Комплекс "НИКА" Сокол Гергевец - ФК НАЧЕВИ 90 5 - 0 ВИСША ЛИГА 27
30-06-2019 17:00 Спортен Комплекс "НИКА" Сокол Гергевец - Фк Хаджи Димитър 15 - 3 ВИСША ЛИГА 24