Своге

Atanas Georgiev Dimitrov

клубове

роден на: 08.07.1979

години: 41

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
17-03-2018 14:00 не е избран ФК 'YOUNG BOYS - ФК 'Зенит' 8 - 5 Championship 1
31-03-2018 12:00 не е избран ФК 'Зенит' - ФК 'Спортист 2018' 4 - 0 Championship 2
06-04-2018 15:00 не е избран МФК 'Атлетик' - ФК 'Зенит' 0 - 3 Championship 3
14-04-2018 13:00 не е избран ФК 'Зенит' - АФК 'Юношите' 4 - 3 Championship 4
21-04-2018 11:00 не е избран ФК "БГ ОЙЛ" - ФК 'Зенит' 2 - 4 Championship 5
28-04-2018 16:00 не е избран ФК 'Зенит' - ФК 'YOUNG BOYS 6 - 2 Championship 6
05-05-2018 17:00 не е избран ФК 'Спортист 2018' - ФК 'Зенит' 2 - 3 Championship 7
06-05-2018 15:00 не е избран ФК 'Зенит' - МФК 'Атлетик' 8 - 4 Championship 8
12-05-2018 15:00 не е избран АФК 'Юношите' - ФК 'Зенит' 3 - 5 Championship 9
19-05-2018 16:00 не е избран ФК 'Зенит' - ФК "БГ ОЙЛ" 1 - 4 Championship 10
08-09-2018 15:00 не е избран ФК 'Зенит' - Своге Boys 0 - 2 Premier League 1
16-09-2018 15:00 не е избран Спартак Церово - ФК 'Зенит' 9 - 1 Premier League 2
30-09-2018 13:00 не е избран ФК 'Зенит' - Лакатник 8 - 2 Premier League 3
06-10-2018 16:00 не е избран Хитрите мечоци - ФК 'Зенит' 3 - 1 Premier League 4
14-10-2018 11:00 не е избран ФК 'Зенит' - Скала Бов *2 - 2 Premier League 5
21-10-2018 10:00 не е избран Туристите - ФК 'Зенит' 1 - 13 Premier League 6
04-11-2018 12:00 не е избран ФК 'Зенит' - Своге Warrior's 5 - 7 Premier League 8
11-11-2018 13:00 не е избран Гадните Джиджовци - ФК 'Зенит' 7 - 3 Premier League 9
30-03-2019 18:00 не е избран Своге Boys - ФК 'Зенит' 1 - 4 Premier League 10
06-04-2019 19:30 не е избран ФК 'Зенит' - Спартак Церово 2 - 3 Premier League 11
04-05-2019 17:00 не е избран Скала Бов - ФК 'Зенит' 2 - 12 Premier League 14
12-05-2019 12:30 не е избран ФК 'Зенит' - Туристите 9 - 0 Premier League 15
18-05-2019 20:00 не е избран ФК 'Зенит' - Хитрите мечоци 5 - 1 Premier League 13
19-05-2019 13:30 не е избран Аталанта - ФК 'Зенит' 0 - 2 Premier League 16
19-05-2019 14:30 не е избран ФК 'Зенит' - Аталанта 7 - 4 Premier League 7
24-05-2019 19:00 не е избран Лакатник - ФК 'Зенит' - Premier League 12
01-06-2019 12:30 не е избран Своге Warrior's - ФК 'Зенит' 3 - 3 Premier League 17
02-06-2019 17:00 не е избран ФК 'Зенит' - Гадните Джиджовци 0 - 5 Premier League 18