Хасково

Георги Николаев Георгиев

клубове

роден на: 13.07.1979

години: 39

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
n/a не е избран Куцмaника - Българе Висша лига - Хасково 10
n/a не е избран Българе - ПИМ Хасково Висша лига - Хасково 11
n/a не е избран Българе - Червените дяволи Висша лига - Хасково 2
n/a не е избран Без претенции - Българе Висша лига - Хасково 3
n/a не е избран Българе - Космополит 2000 Висша лига - Хасково 4
n/a не е избран Мамата - Българе Висша лига - Хасково 7
n/a не е избран Българе - мамаУраган Висша лига - Хасково 8
13-06-2018 19:00 КОС Авеню мамаУраган - Българе 4 - 2 Висша лига - Хасково 11