РУСЕ

Martin Petrov Petrov

клубове

роден на: 08.03.1988

години: 33

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
28-03-2018 19:00 Арена Русе ФК МЕЧКИТЕ - КАРТЕЛ-85 10 - 1 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 1
04-04-2018 19:00 Арена Русе КАРТЕЛ-85 - Разград® 2 - 6 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 2
18-04-2018 20:00 Арена Русе КАРТЕЛ-85 - ТМ ТЕХНОЛОДЖИ 4 - 5 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 4
25-04-2018 20:00 Арена Русе ФК ШУЛЦ 2018 - КАРТЕЛ-85 4 - 2 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 5
03-05-2018 20:00 Арена Русе КАРТЕЛ-85 - ФК РУСЕ 3 - 6 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 6
11-05-2018 20:00 Арена Русе СТИЛ - КАРТЕЛ-85 3 - 1 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 7
17-05-2018 19:00 Арена Русе КАРТЕЛ-85 - АФК Русчук 3 - 4 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 8
23-05-2018 19:00 Арена Русе Новаците - КАРТЕЛ-85 2 - 5 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 9
29-05-2018 19:00 Арена Русе ЛОКОМОТИВ - JUNIOR - КАРТЕЛ-85 5 - 12 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 10
07-06-2018 20:00 Арена Русе КАРТЕЛ-85 - Green Men 3 - 2 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 11
13-06-2018 19:00 Арена Русе КАТЕНАЧО - КАРТЕЛ-85 4 - 4 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 12
19-06-2018 19:00 Арена Русе КАРТЕЛ-85 - ФК ДУНАВ ЗАВИНАГИ 4 - 7 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 13
27-06-2018 19:00 Арена Русе КАРТЕЛ-85 - ФК МЕЧКИТЕ 3 - 13 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 14
03-07-2018 20:00 Арена Русе Разград® - КАРТЕЛ-85 6 - 3 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 15
26-07-2018 19:30 Арена Русе КАРТЕЛ-85 - ФК ШУЛЦ 2018 8 - 6 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 18
03-08-2018 19:30 Арена Русе ФК РУСЕ - КАРТЕЛ-85 3 - 2 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 19
08-08-2018 20:30 Арена Русе КАРТЕЛ-85 - СТИЛ 3 - 4 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 20
15-08-2018 19:30 Арена Русе АФК Русчук - КАРТЕЛ-85 7 - 4 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 21
21-08-2018 20:30 Арена Русе КАРТЕЛ-85 - Новаците 7 - 8 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 22
24-08-2018 19:00 Арена Русе ТМ ТЕХНОЛОДЖИ - КАРТЕЛ-85 5 - 0 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 17
28-08-2018 19:30 Арена Русе КАРТЕЛ-85 - ЛОКОМОТИВ - JUNIOR 4 - 8 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 23
04-09-2018 20:30 Арена Русе Green Men - КАРТЕЛ-85 9 - 9 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 24
13-09-2018 19:00 Арена Русе КАРТЕЛ-85 - КАТЕНАЧО 15 - 3 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 25
19-09-2018 19:00 Арена Русе ФК ДУНАВ ЗАВИНАГИ - КАРТЕЛ-85 9 - 5 АНГЛИЙСКА ЛИГА РУСЕ - 2018 26
25-09-2018 20:00 не е избран Green Men - КАРТЕЛ-85 11 - 4 Championship - РУСЕ 1
03-10-2018 19:00 не е избран КАРТЕЛ-85 - СТИЛ 5 - 9 Championship - РУСЕ 2
09-10-2018 20:00 не е избран Новаците - КАРТЕЛ-85 9 - 4 Championship - РУСЕ 3
23-10-2018 19:00 не е избран КАРТЕЛ-85 - КАТЕНАЧО 0 - 5 Championship - РУСЕ 5
31-10-2018 19:00 Арена Русе ЛОКОМОТИВ - JUNIOR - КАРТЕЛ-85 5 - 0 Championship - РУСЕ 6
02-11-2018 19:00 Арена Русе КАРТЕЛ-85 - ФК ШУЛЦ 2018 - Championship - РУСЕ 7
11-11-2018 13:00 Hadzhiev Arena 1 MFC Grey Goose - КАРТЕЛ-85 5 - 0 Североизток - група B 2
11-11-2018 14:30 Hadzhiev Arena 2 КАРТЕЛ-85 - МФК Дубала 0 - 5 Североизток - група B 3