Монтана

Красимир Евгениев Георгиев

клубове

роден на: 23.05.1987

години: 33

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
14-03-2014 19:00 Монт 7 Кариана - NO NAME 9 - 2 ВИСША ЛИГА 1
19-03-2014 19:00 Монт 7 Montana City - Кариана 5 - 9 ВИСША ЛИГА 2
26-03-2014 20:00 Монт 7 Кариана - Фамилекс 8 - 4 ВИСША ЛИГА 3
02-04-2014 19:00 Монт 7 Swansea FC - Кариана 6 - 8 ВИСША ЛИГА 4
11-04-2014 20:00 Монт 7 Кариана - Repinho team 10 - 5 ВИСША ЛИГА 5
23-04-2014 20:00 Монт 7 ВЕТЕРАНИ - Кариана 5 - 11 ВИСША ЛИГА 6
09-05-2014 20:00 Монт 7 Кариана - Инженерите 10 - 7 ВИСША ЛИГА 7
16-05-2014 21:00 Монт 7 NO NAME - Кариана 7 - 13 ВИСША ЛИГА 8
06-06-2014 21:00 Монт 7 Кариана - Montana City 12 - 5 ВИСША ЛИГА 9
05-09-2014 20:00 Монт 7 Кариана - Swansea FC 12 - 6 ВИСША ЛИГА 11
12-09-2014 21:00 Монт 7 Repinho team - Кариана 6 - 11 ВИСША ЛИГА 12
19-09-2014 20:00 Монт 7 Кариана - ВЕТЕРАНИ 7 - 4 ВИСША ЛИГА 13
26-09-2014 00:00 Монт 7 Фамилекс - Кариана 0 - 5 ВИСША ЛИГА 10
26-09-2014 20:00 Монт 7 Инженерите - Кариана 5 - 8 ВИСША ЛИГА 14
03-10-2014 21:00 Монт 7 Кариана - NO NAME 9 - 10 ВИСША ЛИГА 15
10-10-2014 20:00 Монт 7 Montana City - Кариана 0 - 5 ВИСША ЛИГА 16
15-10-2014 00:00 Монт 7 Кариана - Фамилекс 5 - 0 ВИСША ЛИГА 17
24-10-2014 19:00 Монт 7 Swansea FC - Кариана 3 - 8 ВИСША ЛИГА 18
27-10-2014 19:00 Монт 7 Кариана - Repinho team 5 - 0 ВИСША ЛИГА 19
05-11-2014 20:00 Монт 7 ВЕТЕРАНИ - Кариана 6 - 12 ВИСША ЛИГА 20
21-11-2014 20:00 Монт 7 Кариана - Инженерите - ВИСША ЛИГА 21