новини от региона

Участвайте в благотворителния турнир на БАМФ и Фуутура на 22.08, събота. Да помогнем на Ива!

ългарска Асоциация МиниФутбол БАМФ и Сдружение Фуутура организират благотворителен футболен турнир в подкрепа на Ива – на 15 години от с. Кокаляне – блъсната на пешеходна пътека в района на Кокалянско ханче. След инцидента, Ивето изпада в кома. Преди няколко дни излиза от кома, но за съжаление не е контактна, а само реагира на болка. Необходима е спешна „активна рехабилитация“, а след това специалистите ще преценят как и къде да продължи лечението и възстановяването!

Подробно описание

БАМФ и Сдружение Фуутура организират благотворителен миниФутболен турнир на 22.08.2015 г., събота, начало 09:00 часа в подкрепа на 15 годишното момиче. Ще участват отбора на Орловец Кокаляне, отбори от първенствата и турнири по минифутбол в град София, специално сформирани отбори, детско-юношеския отбор на ДДЛРГ Доганово и др. Записването е отворено и за нови отбори. Всички участници могат да донесат употребявани футболни и спортни екипи, топки и други пособия, с които да зарадваме децата от ДДЛРГ Доганово!
Банкова сметка на бащата на Ива – Димитър Димитров -BG68STSA93000009082237

Таксата за участие, която ще бъде събирана от отборите, ще бъде преведена за лечението на момичето. Събираме по 100 лв. на отбор или по 10 лв. на човек – на място.

Форматът на турнира ще включва мачове в групи и елиминации.

Местоположение: Баухаус Арена, БАМФ

За записване: 

0887 883980
info@footura.com
Методиев – Сдружение Фуутура 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици