новини от региона

Андрей Палов и Емил Аргиров взеха последните награди от ТОП РЕАЛИЗАТОР НА AMORE за пролетния полусезон

Доста голове вкараха футболистите на Градска Футболна Лига през пролетния полусезон на 2015г, стремейки се да спечелят приза на ресторант AMORE. Един играч блестеше над останалите, но все пак и доста други голмайстори се насладиха на чудната паста и морските деликатеси на любезният спонсор. 

Първо за периода 22 - 28 юни, с най-много попадения се отчете познатият на всички Емил Аргиров с екипа на КЦМ-ООП, който записа 8 гола при победата над Криско, което бе напълно достатъчно за ТОП РЕАЛИЗАТОР НА AMORE през седмица. Така 14-тата пица се оказа 6-ти ваучер в колекцията на голаджията.

През следващата седмица, 29 юни - 5 юли, блесна таланта на още един голмайстор на Градска Футболна Лига. При победата на Бактред над АФК Гарата, шест гола реализира Андрей Палов и по този начин грабна 15-я приз ТОП РЕАЛИЗАТОР НА AMORE. 

Последната седмица на пролетния сезон отново мина под знакът на голеаторът на КЦМ-ООП Емил Аргиров, който "овкуси" Балканска Гозба с 9 попадения и не даде никакъв шанс на конкурентите си, записвайки 7-ми приз ТОП РЕАЛИЗАТОР НА AMORE от 16 раздадени до момента.

Играта ТОП РЕАЛИЗАТОР НА AMORE продължава на 24 август 2015г, когато сезонът в Градска Футболна Лига се подновява. Играчът с най-много попадения в рамките на дадена седмица, ще спечели специалната награда от любезния спонсор ресторант AMORE. ГФЛ пожелава успех на всички отбори и ги призовава да се забавляват, преследвайки победата. 

Ако търсите прохлада от юлските жеги, съчетани с фкусна паста и морски деликатеси, посетете ресторант AMORE и ще останете доволни.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици