новини от региона

Трансферният прозорец е отворен до 31 август 2015г.

Сега играчите могат да сменят отборите си

От днес до 31 август включително е отворен трансферният прозорец в Градска Футболна Лига Пловдив. В тази връзка, капитаните на отборите могат и е добре, да изчистят съставите си от ненужни футболисти, заемащи позиции в състава на тима. Сега е момента, когато дадени футболисти могат да сменят клубната си принадлежност. Преминаването от един отбор в друг става напълнко свободно, като състезателят се записва в новия си тим и се отписва от стария.

Важно е да се знае, че преминаването в нов отбор и записването на нови футболисти, трябва да отговаря на изискванията за играчи от друга дивизия. Тоест, ако записвате нов от друга група, то той трябва да отговаря на следните изисквания:

* в отбор от ВИСША ЛИГА може да се запишат до 4 играча от LA LIGA, но в даден мач могат да се ползват максимум двама. Тези двама футболиста не могат да са от един и същи отбор в другата група. 

* в отбор от LA LIGA може да се запишат до 4 играча от ВИСША ЛИГА и другата група общо, но в даден мач могат да се използват максимум двама. Тези двама футболиста не могат да са от един и същи отбор в другата група.  

* всеки играч, който има картотека, може да играе в различни отбори във всяка група, стига да се спазват горните две правила. В началото на сезона играчът заявява кой е основния му отбор. Основният отбор не може да се сменя по време на полусезоните. Смяна на основен отбор ще може да се прави само по време на летния трансферен прозорец.

* ако двама играчи играят заедно в два отбора, един от ВИСША ЛИГА и един от LA LIGA, единия записан в горната като основен, другия в долната група, то те заемат двете квоти за "допълнителни" играчи и отборът няма право да записва в стартовия състав някой от другите 3-ма допълнителни играчи. 

ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ АКТУАЛЕН СПИСЪК НА ИГРАЧИ С ДВА ОТБОРА 


резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици