новини от региона

Регламент за СТОЛИЧНА ЛИГА ПО МИНИ ФУТБОЛ есен 2017

I. ОТБОРИ И СХЕМА НА ТУРНИРА:

Oтборите са разделени на 2 дивизии както следва:

BAUHAUS PREMIER LEAGUE

LEAGUE ONE - LONDON

Отборите в PREMIER LEAGUE и LEAGUE ONE стартират с нулев актив.

Последните три отбора от PREMIER LEAGUE изпадат в  LEAGUE ONE за сезон пролет 2018.

Първите два отбора в LEAGUE ONE - LONDON печелят директна промоция за PREMIER LEAGUE, а отборите класирали между 3-то и 6-то място играят плейофи за последната позиция за влизане в PREMIER LEAGUE за сезон пролет 2018.

II. ПРОГРАМА И ОТЛАГАНЕ НА ДВУБОИ

Програмата на двубоите е публикувана в сайта на лигата и всеки отбор има право на едно отлагане в рамките на полусезон с 5-дневно писмено предизвестие.

Всеки отбор може да участва в първенството  само с играчи, записани в профила на отбора в web-системата на БАМФ. Играчи, които ги няма качени в системата, няма да бъдат допускани в игра. Всеки отбор може да запише до 25 играчи в системата, като това може да се прави по всяко време (дори преди самия мач), но задължително този играч трябва да бъде въведен в системата или добавен в протокола преди мача. Отбори, които използват незаписани играчи в профила си, подлежат на дисциплинарно наказание, съгласно Правилника на БАМФ. Играч може да играе само в един отбор от съответната група. Всеки отбори може да иползва до двама души от друга група, стига тя да е на друго ниво (пример: отбор от LEAGUE ONE можеда вземе играчи от PREMIER LEAGUE, но не може да вземе от друга LEAGUE ONE.) Това правило важи в рамките на полусезон, като отборите нямат право да заменят тези двама играчи с други до края на полусезона. Отборите ще могат да записват свободно нови играчи до достигане на максимума от 25.

III. ИЗВАДКА ОТ ДИСЦИПЛИНАРЕН ПРАВИЛНИК

При натрупване на 3 жълти картона от даден футболист, то той пропуска 1 среща поради наказание, при 6 - 2 срещи, при 9 - 3 срещи и т.н.

Минималния брой състезатели за започване на дадена среща е 4 (вратар + 3 полеви).

При закъснение на даден отбор за среща, се чака до 15 мин спрямо обявения в сайта начален час на срещата. След това се присъжда служебна загуба на закъснелия отбор. В случай, че този отбор има уважителна причина за закъснението си, по преценка на делегата и съдията на срещата, времето за изчакване може да се увеличи.

IV. ФИНАНСОВ ПРАВИЛНИК

Такса за участие във футболен двубой - 60лв (не важи за отбори учасници в "Клиентска програма на БАМФ")

"Клиентска програма на БАМФ" дава възможност на отбор да получи по 15% отстъпка в таксите за всеки мач, за всеки нов отбор, който е довел към шампионата за текущия полусезон. Отстъпката важи в рамките на текущия полусезон и приключва с неговия край.

Всеки отбор е длъжен преди започването на шампионата да заплати по банков път отборна картотека, важаща за есенния полусезон със следните цени:

За PREMIER LEAGUE - до 17.08.2017г. - 80лв

За LEAGUE ONE - до 19.08.2017г. - 60лв

Банкова сметка: IBAN: BG40DEMI92401000188954, основание „ отборна картотека – име на отбор“

Всеки отбор, който заплати членския си внос в съответния срок ще получи следните награди:

1. Ваучер за 50 лв в Bar & Grill Fifth Base.

2. Ваучер за безплатно каране на картинг в Ринг Мол.

3. Бутилка уиски в дискотека Playhouse.

4. Ваучери за Фитнес 23.

5. Ваучер за Spa Hotel Mentor Resort.

ЗАБЕЛЕЖКА: Съдиите на футболните срещи ще проверяват преди всеки мач списъците на отборите в сайта. Футболисти липсващи в списъците на отборите в сайта няма да бъдат допускани в игра.

От новият сезон БАМФ ще осигури статистици за всеки мач, които ще отразяват следните компоненти: голове, асистенции, картони, удари във вратата (отборни и индивидуални), удари извън вратата (отборни и индивидуални), греди, корнери и вратарски спасявания.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици