новини от региона

Приключи пролетният дял на АНЛ Габрово

Laziale е водач на полусезона

В Неделя, 5 Юли, приключи първият пулусезон от Английската Неделна Лига на Габрово, сезон 2015/2016. Пролетен първенец е тима на Laziale, само на две точки пред отборите на 2+2 и Копакабана.
В последните срещи от полусезона се получиха много интересни и резултатни срещи.
ВАС Етъра победи с 8:1 севлиевският Идеал Стандарт Видима, като по два гола реализираха Христо Минчев, Александър Аспарухов и Станислав Събев.
2+2 постигна две победи, с които спечели и купата за отбор на месец Юни. В отложен мач, момчетата на Тодор Гутев надделяха над Ястребите с 3:0, след два гола на Ивайло Христов - кубчето. В последният, 14 кръг, победиха драматично и Идеал Стандарт Видима, с 3:2.Два гола в този мач, отбеляза Галин Илиев - Гаучо.
Копакабана завърши полусезона с категорична победа, a  потърпевш бе отбора на Ceratizit. За крайното 9:4, хеттрик отбеляза Пламен Меразов, а по два пъти се разписаха Петко Моровяков и Климент Велев.
Ястребите също завършиха силно преди лятната пауза. Те победиха с 6:2 Веспа, след хеттрик на Петър Недялков.
В мач с много драма и твърда игра, Палаузово надделя над Гипсострой 08, с 4:2. Три прекрасни  гола наниза Пенко Стефанов - бате Пенко, носейки трите точки на съотборниците си.
В класирането, пролетен водач е тима на Laziale с 35т.,пред 2+2 и Копакабана с по 33, ВАС Етъра с 31, Веспа с 29, Експрес с 26 и т.н.
Лидер при голмайсторите е Христо Минчев- Джими от ВАС Етъра с 25 гола, пред Бисер Стефанов от Laziale и Пламен Меразов от Копакабана с по 17, Ивайло Райнов от Експрес с 16, Дилян Тотев от Ястребите и Климент Велев от Копакабана с по 14 и др.
Тази Неделя, 12 Юли, от 18.00 ч., на сп. комплекс Трендафила, ще се изиграе и последната среща по минифутбол от пролетният дял. Достоен финал на полусезона ще направят тимовете на Бригада София и VR Group Шумен, които ще се срещнат в 1/4 финал от турнира Лига България. Победителят от срещата се класира за финалната четворка, която ще се проведе в Камчия в края на месеца.
Неделната Лига на Габрово ще стартира отново на 6 Септември, с мачовете от вторият полусезон.
БАМФ ви пожелава весело прекарване на слънчевите летни дни и до нови срещи на футболният терен.  

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици