новини от региона

Цветелин Стоянов и два пъти Емил Аргиров с приза ТОП РЕАЛИЗАТОР НА AMORE през последните 3 седмици

Трима късметлии ще получат ваучер за пица от Amore през тази седмица. Първо за периода 1-7 юни, с най-много попадения се отчете Цветелин Стоянов от Блаканска Гозба, който записа 5 гола при победата над Младежка-1, което бе напълно достатъчно за ТОП РЕАЛИЗАТОР НА AMORE през седмица. Така 11-тата пица ще отиде в щаба на Балкаска Гозба.

През следващата седмица, 8-14 юни, отново блесна голмайсторския гений на Емил Аргиров, който със свотите 7 попадения донесе побадата на КЦМ-ООП  срещу ЕЛМА ТАКСИ, а това беше напълно достатъчно за 12-я приз ТОП РЕАЛИЗАТОР НА AMORE. Но това не задоволи головия глад на "животното", който след направения трансфер в La Liga, веднага избухна с 6 попадения за новия си тим, при победата на АПФК Пловдив над Бактрейд. Така Аргиров изпоревари самия себе си и стана 13-ят ТОП РЕАЛИЗАТОР НА AMORE, за седмицата 15-21 юни.Ето как Емил печели вече 5-ти ваучер от пицарията и ако продължава в същия дух ще може да покани на вечеря целия си отбор.

И през тази седмица ТОП РЕАЛИЗАТОР НА AMORE продължава, като играчът с най-много попадения в рамките на седмицата, ще спечели специалната награда от любезния спонсор. ГФЛ пожелава успех на всички отбори и ги призовава да се забавляват, преследвайки победата.     

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици