новини от региона

Решение на Дисциплинарната комисия на ГФЛ

Дисциплинарната комисия на ГФЛ взе решение за следните дисциплинарния наказания:

1. Наказава Любомир Башев (Десант-68) със спиране на състезателните права за 1 среща от шампионата на ВИСША ЛИГА, по доклад от съдията, за обида на длъжностно лице.

2. Наказва Николай Раднев (Old School) със спиране на състезателните права за 1 среща от шампионата на La Liga, по доклад на длъжноистните лица, за предизвикване на противникови играчи, довели до масови безредици.

3. Наказва Райчин Райчинов (Grimzby) със спиране на състезателните права за 3 срещи от шампионата на La Liga, по доклад на длъжноистните лица, за нанесен удар по противноков играч. До изптърпяване на наказанието, футболистът няма право на участие и в другия си отбор във ВИСША ЛИГА.

Градска Футболна Лига напомня на всички участници е шампионата и турнирите, които организира, че всякакви форми на насилие, расова, полова и всякакъв фруг вид дискриминация няма да бъдат толерирани по никакъв начин, за никого и по какъвто и да било повод. Не забравяйте, че сте тук първо за да се забавлявате, да се разтоварите от работното ежедневие и да покажете футболните си умения, а не тези в други спортове, които ГФЛ не държи да органзира. 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици