новини от региона

Без грешка за лидерите в АНЛ Габрово

VR Group Шумен победи Валяците София на габровски терен

Без грешен ход на водещите отбори, премина 12 кръг от Неделната Лига на Габрово и така се запази статуквото в челото на класирането.
С 30 т. начело е Копакабана, след победа с 3:1, над бойкият тим на Гипсострой 08. Точни за победителите бяха Климент Велев и Иван Стефанов, а автогол си отбеляза Михаил Михайлов.
Втори е тима на Laziale. Момчетата на Никола Атанасов разгромиха Трите Хикса, с 14:1, а точни бяха, Бисер Тотев на седем пъти и Пламен Кожухаров, с четири гола.
Веспа е с равни точки с вторият тим в класирането,по 29т., след измъчена победа над опашкаря Омега. Стефан Стефанов донесе крайното 3:2, с гол в последните секунди на мача.
2+2 е с 27т., само на три от върха в класирането. Тошко Гутев и компанив победиха ФК Експрес със 7:3, след хеттрик на Илиян Тосунов и два гола на Ивайло Христов - кубчето.
ВАС Етъра е вече с 25 т., след две победи през изминалата седмица. В отложен мач, "макароните" победиха Омега, с 8:2, а в редовният, 12 кръг, се наложиха и над Ястребите, с 8:5.В двете срещи Христо Минчев - Джими отбеляза по пет гола.
С хеттрик на Христо Устапанов, симпатичният тим на Палаузово, разгроми Идеал Стандарт Видима, с 6:0 и даде категорична заявка за челната седмица.
В изтеглен мач от 13 кръг, игран през седмицата, Тодор Стоянов наниза четири гола за Омега, които стигнаха само за равенството 4:4 срещу тима на Трите Хикса.
При голмайсторите, Христо Минчев от ВАС Етъра води убедително с 23 гола, пред Бисер Тотев от Laziale със 17 гола, Ивайло Райнов от Експресс 15, Дилян Тотев от Ястребите и Пламен Меразов от Копакабана с по 14 и т.н.
Наградите си от пицария ФРЕШ получиха и най - бързите голмайстори за 10 и 11 кръг. Александър Маринов от Гипсострой 08 и Пенко Стефанов - бате Пенко от Палаузово, ще имат възможността да похапнат вкусна пица по избор, на място в пицарията.
В Габрово се игра и една от най - интересните срещи от 4 кръг на Лига България. Среща си дадоха тимовете на Валяците от София и VR Group от Шумен. Шуменци, подсилени от габровските футболисти Пламен Кожухаров и Мартин Ангелов се наложиха със 7:3 и вече мислят за следващият си съперник в турнира. Хеттрик за победителите отбеляза Пламен Кожухаров, а един гол добави Мартин Ангелов.
През тази седмица, Габрово ще домакинстава на мач и от 5 кръг на Лига България. Срещата е между тимовете на Ел Галактикос от Стара Загора и ТМ Технолоджи от Русе.
В Неделя предстои и поредният, 13 кръг от АНЛ Габрово.  

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици