новини от региона

ВИДЕО: КЦМ-ООП прескочи в четъвърти кръг

Пълен обрат на пловдивчани у дома

Пловдивският представител в ШАМПИОНСКА ЛИГА 2015 КЦМ-ООП постигна забележителен обрат на резултата срещу Атлетик Перник, в срещата реванш от 3 кръг на републиканскта надпревара по мини футбол, организирана от БАМФ. "Сините" се наложиха с 5:2 и по този начин постигнаха пълен обрат в резултата, след като Атлетик Перник бяха победили с 4:2 в първата среща.

Пловдивчани повдоха в резултата в 10 минута след попадение на Кирил Георгиев. Последна бърз втори гол, 60 секунди по-късно, дело на Емил Аргиров. В края на полувремето Атлетик Перник се върна в мача, след добра комбинация на Марио Георгиев и Борис Давидов, която последният превърна в гол.

След почивката, физическите сили на гостите от Перник видимо се позагубиха, от което КЦМ-ООП се възползва максимално. В 30' Атлетик проспа един ъглов удар и след белстящо изпълнение на Емил Аргиров, Даниел Божков оплете топката в мрежата, общият резултат бе изравнен. Двата отбора заложиха на повече сигурност и въпреки повечето пропуски на пловдивчани, в тези минути голът сякаш не се виждаше. Тогава, в 35 минута, блесна индивидуалният гений на Кирил Георгиев от домакините, който тресна една топалка, оплитайки я в мрежата на противника за 4:1. КЦМ-ООП се разиграха и в следвашите минути можеха да довършат съперника си, който резонно тръгна за изравнително попадение, даващо право за изъпнение на дузпи. Вместо това в 44' Емил Аргиров сложи точка в спора с пето попадение за пловдивчани. До края на мача, само добрите изяви на Тони Димитров, попречиха за по-изразителен резултат, въпреки че перничани не се предадоха. Те опитваха да се върнат в мача, борейки се с налегналата ги умра, но това отвори сериозни дупки в защитата, от които за техен късмет домакините не се възползваха. Все пак второ попадение за Атлеткик вкара Петър Петров в продължението на мача, но за повече просто не остана време. След 5:2 и общ резултат 7:6 КЦМ-ООП чака жребият за 4 кръг, а за съжаление на перничани, Атлетик за втора поредна година приключи участието си в ШАМПИОНСКА ЛИГА в Пловдив.

Ето пълен запис на срещата:резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици