новини от региона

Регламен летен приятелски турнир ЧИЛИНГИРА КЪП 2018

Летният приятелски турни "ЧИЛИНГИРА КЪП" 2018, ще се проведе на комплекс "БАУХАУС АРЕНА" в периода от 09.07.2018г. до 03.09.2018г., като се спазват следните правила и особености:

Условия за участие:

1. Формат - 5+1.

2. Времетраене - 2х25 минути.

3. Шпагатите са забранени, тъч се изпълнява с крак, а аут - с ръка.

4. Играе се с топка размер 5 .

5. Хокейни смени, неограничен брой. Не е необходимо да са при спряна игра, но излизащият и влизащият играч трябва да се сменят в центъра на терена и да не оказват влиание на играта. 

6. Еднократна такса участие - 50лв.

7.такса на мач - 65лв. На отбор

8. В таксата на мача са включени: наем терен, съдия, лекар, делегат, статистик, отразяване в сайта на БАМФ www.bamf.bg

9. Всеки отбор попълва регистрационна форма с първоначалния си състав. По време на турнира всеки отбор може да записва нови играчи до края на груповата фаза. В двубоите от директните елиминации не се разрешава записването на нови състезатели.

10. Схемата на турнира представлява, първа фаза – групи, втора - елиминации. Играе се всеки срещу всеки по един мач в групата. За елиминационната втора фаза се класират отбори в зависимост от схемата на турнира. Втората ваза се играе в директни елиминации в един мач, до определяне на отбора шампион на турнира. Елиминаците започват чрез теглене на жребий.

11. За играч, който получи жълт картон, се наказва с 5 минутно наказание извън игра. Отборът може да вкара резервен състезател на негово място, като в игра трябва да влезне само играч, който не изтърпява наказание. Натрупването на жълтите картони за наказание е както следва:

- при три жълти картона - пропуска се 1 мач;

- при 5 жълти картона - пропуска се 2 мача;

- при над пети жълт картон, при получаване на нов картон - пропуска се по 1 мач.

12. За играч, който получи червен картон, отборът се наказва с 5 минути игра с човек по-малко. Продължителността на наказанието ще се следи от делегата на мача, а влизането на нов играч на терена ще се разрешава от съдията след изтичане на наказателното време. Изгоненият играч няма право да продължи участие в мача и пропуска минимум една среща на отбора, в зависимост от степента на провинението.

13. Задължително е всеки отбор да играе с тениски в еднакъв цвят и с номера на гърба им. Ако даден отбор не разполага с екипировка, за всеки мач ще получи потници с номера на тях от организаторите.

14. Отборите могат да картотекират нови състезатели само по време на груповата фаза на турнира, но общия брой не трябва да надвишава 25 играчи. Един играч има право да иргае само за един обор по време на целия турнир. В случай, че се установи, че даден иргач е играл за два отбора, то и двата тима се дисквалифицират и не продължават участието в надпреварата. Виновният състезател губи правото да участва в надпревари и турнири на БАМФ за срок от 3 месеца, след произнасяне на наказанието от ДК на БАМФ.

15. Класирането в груповата фаза се определя по следните критерии:

1) точков актив

2) прекият двубой между отборите (при равенство между два отбора се считат дузпите изпълнени след края на мача)

3) голова разлика

4) повеяе отбелязани голове

5) по-малко наказателни точки (за жълт картон - 2 наказателни точки, за червен 5)

6) жребий

16. Промени в програмата не са разрешени. В случай, че отбор не може да се яви на дадена среща, то те губят с 0:5, като са длъжни да предупредят организаторите  писмено (на bamf@abv.bg), поне 24 часа преди началния час. Ако това не се спази и отбор не се яви на дадена среща без предупреждение, следва да заплати глоба в размер на 65 лева в срок от 48 часа след началния час на двубоя. Отборът се дисквалифицира от турнира, ако не заплати глобата в срок. Тази глоба ще служи за компенсация на потърпевшия отбор.

17. График за провеждане на надпреварата:

Групова фаза:

1 кръг – 9 до 12 юли 2018

2 кръг – 16 до 19 юли 2018

3 кръг – 23 до 26 юли 2018

4 кръг – 30 юли до 2 август 2018

5 кръг – 6 до 9 август 2018

Затваряне на трансферния прозорец: 20 август 18.00 ч

Елиминационна фаза:

1/16 финали: 20 и 21 август 2018

1/8 финали: 24 август 2018

1/4 финали: 27 август 2018

1/2 финали: 30 август 2018

Финал: 03 септември 2018

18. Всеки отбор може да отложи до 1 мач до края на груповата фаза и няма право да отлага мачове от елиминационната фаза. Отложен мач следва да се изиграе до края на текущата седмица, като двата отбора имат правото да се разберат за свободен ден и час на игрището, но в рамките на текущата седмица. В случай, че отборите не се разберат, БАМФ назначава служебно преиграване на мача в неделната вечер, след 18:00ч. Отложен мач не може да се отложи повторно и бива загубен служебно от отбора, който не спази това правило. Отлагането на мач се прави до 17:00ч в предния ден, преди назначения ден и час на мача, писмено на e-mail: otlagane@gmail.com

19. За спорните ситуации ще се прилага правилника на БАМФ и правилата на играта МИНИ ФУТБОЛ.

Основен медиен партньор на турнира е www.sportal.bg, като част от мачовете ще се излъчват пряко по СПОРТАЛ, а друга част по BAMF TV в You Tube.

Победителят в турнира получава като награда уикенд в СПА Комеплекс Чилингира на язовир Въча, която включва две нощувки със закуски, празнична вечеря за 12 футболиста от отбора. Уикенда се договаря допълнително с хотела и отбора шампион. Победителят получава и квота за републиканския турнир БАМФ ЛИГА БЪЛГАРИЯ 2018/2019.

За повече информация и/или възникнали въпроси:

Gsm: +359889537303

Email: bamf@abv.bg 

 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици