новини от региона

Интервю с Борил Брисов спортния директор на "Копакабана"

"Копакабана" завоюва втора поредна месечна купа


Отборът на Копакабана спечели купата за отбор на месец април и по този повод се свързахме със спортно-изпълнителния директор на отбора Борил Борисов за да отговори на въпросите от БАМФ. 

СПЕЧЕЛИХТЕ НАГРАДАТА ЗА” ОТБОР НА МЕСЕЦА„ В АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА  ГАБРОВО.ТОВА Е ВТОРА ПОРЕДНА НАГРАДА ЗА СЕЗОНА,КАЖЕТЕ НЯКОЛКО ДУМИ ОТНОСНО ТОВА?

Много се радвам , че за втори път печелим тази награда, това е плод на труда на всички момчета в отбора и себераздаването на терена. Всички заедно спечелихме тази награда от тези които организираме отбора до всеки футболист на терена.

РАЗКАЖЕТЕ НЕЩО ИНТЕРЕСНО ЗА ВАС И ВАШИЯ ОТБОР?

Създадохме отбора през  зимата на 2011 г. заедно с Румен Попов , а през 2012 г. за първи път се включихме в „АНЛ” Габрово под името "EAGLES", както и през 2013г. През 2014 г. заедно с Климент Велев променихме името на „Копакабана „ и започнахме лека полека да каним добри играчи да се присъединяват към отбора, което ни донесе престижното 4-то място за сезон 2014. Аз играх в отбора като вратар до 2014г. когато получих тежка контузия скъсване на ахилесово сухожилие, което ме принуди да приключа участието си като играч, сега се грижа за всички организационни  нужди на отбора, екипи, финанси, селектиране , практична организация за мачове и др.

КАК ОЦЕНЯВАТЕ ВАШЕТО ПРЕДСТАВЯНЕ ДО МОМЕНТА В ПЪРВЕНСТВО? КАКВИ СА  ЦЕЛИТЕ НА ОТБОРА ВИ ?

Представянето ни до момента мога да оценя като добро, имаме пропуски но успяваме да вземаме почти максимума от всяка среща.

Конкретна цел не сме си поставяли, за да не се натоварваме излишно с очаквания, но не крия желанието ми да спечелим първенството или да сме на едно от първите три места.

КОИ СА ВАШИТЕ ФАВОРИТИ ЗА СПЕЧЕЛВАНЕ НА ТИТЛАТА В „АНЛ 2015” ГАБРОВО?

Естествено на първо място моят фаворит е „Копакабана“ но смятам , че отборите на LAZIALE , 2+2 , ВЕСПА също имат нужните качества , всъщност мисля , че борбата до последно ще бъде между тези 4 отбора и грешките на всеки един , както и директните двубои ще решат кой ще е първенец.

ХАРЕСВА ЛИ ВИ ФОРМАТА НА ЛИГАТА, НОВАЦИИТЕ ОТ КОИТО СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ВСИЧКИ ОТБОРИ  И КАК НАМИРАТЕ НОВИЯ САЙТ НА АСОЦИАЦИЯТА ПО МИНИ ФУТБОЛ?

Формата първенство е много добър,  както и възможността за изиграване на два полусезона. Възможността за следене на срещите в редовно време, статистиката, наградите които се въведоха допринасят за интереса и желанието на всички участници в лигата.

КОЙ ВИ Е ФАВОРИТА ЗА СПЕЧЕЛВАНЕТО НА ТАЗГОДИШНОТО ИЗДАНИЕ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА НА УЕФА, И КОЙ ВИ Е ЛЮБИМИЯ ФУТБОЛЕН ОТБОР ?

Моят любим отбор е МИЛАН , но за съжаление в момента е в огромна криза. Фаворита за спечелване на шампионска лига е Барселона, за мен това е най балансирания отбор в момента с великолепни изпълнители във всяка зона на терена и един невероятен играч Лео Меси, който е способен да реши всяка една среща само за няколко минути.

КАКВО ЩЕ ПОЖЕЛАЕТЕ НА ЧИТАТЕЛИТЕ НА WWW.BAMF-BG.EU И НА ОТБОРИТЕ КОЙТО СЕ СЪСТЕЗАВАТ В РАЗЛИЧНИТЕ ЛИГИ В СТРАНАТА?

Ще пожелая  всички да бъдат здрави , на отборите състезаващи се в лигата ще пожелая да бъдат коректни , феърплея и уважението да бъдат на първо място и най вече да се забавляват, защото това е просто една игра която трябва да ни обединява, а не да ни разделя.

 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици