новини от региона

Копакабана отново начело в "АНЛ" Габрово

ФК Русе победи Феникс Ловеч в Лига България

Отбора за м. Март и м. Април, Копакабана, отново е начело в класирането на "АНЛ" Габрово. Това стана възможно след победата над Идеал Стандарт Видима, с 4:2 и грешни стъпки на преследвачите. Петко Моровяков, Климент Велев, Светослав Кукудов и Пламен Меразов бяха точни за лидера, а за Севлиевци на два пъти се разписа неостаряващият  Свилен Симеонов - Шеки.
На второ място е тима на Laziale, след равенство с бойкият тим на Палаузово. Палаузовци поведоха с 2:0, но сините обърнаха резултата за няколко минути. В заключителната част от мача, Радослав Христов донесе точката, за тима от крайният габровски квартал.
Трети вече е Веспа. В мач, който ще се помни месеци наред, селекцията на Павел Арнаудов и Веско Николов, победи отбора на 2+2, с 6:5. По три гола за победителите вкараха Иван Иванов и Милен Иванов, а за жълтите два отбеляза Александър Ковачев.
Вице шампиона за 2014, Ястребите, се отпуши и победи със 7:3 тима на Марти Young Stars. Четири гола отбеляза Дилян Тотев - кмета, а хеттрик наниза Мартин Соколов.
Гипсострой 08 и ФК Експрес завършиха при боево реми, 2:2. Точни бяха Траян Вилхелмов и Александър Маринов за Гипсострой, а за Експрес - Йосиф Аджов и Ивайло Райнов.
Първа победа записа тима на Омега. С голове на Георги Маврев и Тодор Стоянов, беше победен друг от опашкарите, тима на Ceratizit.  С тези три точки, Омега задмина противника си в класирането.
В голмайсторската листа начело е Нено Караджов от 2+2, с 13 гола, пред Дилян Тотев от Ястребите и Ивайло Райнов от ФК. Експрес с по 12 точни попадения. 

Традиционните награди получиха и авторите на най - бързият и най - красивият гол, на предходният , 7 кръг. Това бяха Траян Вилхелмов от Гипсострой 08 и Тодор Сатоянов от Омега.


Любителите на мини футбола в Габрово имаха възможност, тази Неделя да наблюдават и мач от републиканският турнир "Лига България", като зрителите бяха повече от колкото на мач от "В" група. На сп.комплекс Трендафила среща си дадоха тимовете на ФК Русе и Феникс Ловеч. След много качествен футбол и немалко драма, с победен гол в последната минута, като победители си тръгнаха момчетата от Русе, печелейки с 4:3.
Следващата седмица предстои нова порция футбол от "АНЛ" Габрово.  

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици