новини от региона

Исторически успех за ВАС Етъра

"Макароните" в 4 кръг на Лига България

Днес, на 17 Май, отбора на ВАС Етъра написа нова страница в историята на габровския мини футбол. Нашите момчета победиха тима на АТИ Консулт с 2:1, на терена в Ловеч и се класираха за 4 кръг на турнира Лига България. Успех, не постиган досега от никой друг тим. Двата гола бяха дело на младия Сашо Аспарухов, след прекрасни асистенции на Стефчо Минков и Станислав Колев, представили се безупречно в този мач. Спокойствието в тима беше осигурено от ветераните Илиян Иванов и Пламен Ацаров, чиято разумна игра канализира действията на отбора. Под щастлива звезда, предната нощ,  беше спал и вратаря на тима Тихомир Петков, който имаше невероятни намеси, както под рамката на вратата, така и извън наказателното си поле. Хвана всичко, което можеше да се хване и бе с основен принос за успеха. Пред него непреодолими за противниците, като кули близнаци действаха Ивелин Павлов и Петър Костадинов - полицая.
Според общото мнение на габровските играчи, противника е бил по - класен като индивидуалности, но с перфектна тактическа постройка и много себераздаване, победата е вече в Габрово
С тази победа момчетата на Радослав Спасов, вече очакват жребия за 4 кръг на Лига България, етап от надпреварата, непознат за габровски отбор досега. Следващият съперник ще стане ясен на 20 Май, Сряда, като жребият ще се предава пряко по BLIZOO TV. Мачовете от 4 кръг ще се изиграят в уикенда на 30 и 31 Май, отново на неутрален терен, в една среща.

Успех момчета и само напред.  

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици