новини от региона

Шестият ТОП РЕАЛИЗАТОР НА AMORE стана Атанас Бодурски със седем гола

Голмайсторът на ФК Житница не показа милост срещу OLD SCHOOL

Поредният голмайстор ще прослави името си, похапвайки пица от пицария AMORE, след като вкара седем попадения във вратата на съперника, в седмицата 27 април - 3 май. Атанас Бодурски е следващият късметлия, който освен умения на терена, ще трябвяа да се справи и с огромната пица, посещавайки рестопранта на гордия спонсор на ГФЛ. Там на място, той може да опита и вкусните средиземноморски деликатеси, включени в менюто на ресторанта.

Утре ще стане ясен и седмият победител в надпреварата. Двама души реализираха по 4 попадения през изминалата седмица. Никола Гунчев от състава на Щ+Щ се оказа най-деен, при победата над Kamenica-Интернационал, а час по-късно същия ден, Митко Ценовски с екипа на ОЦП повтори постежението във вратата на Спартак. По традиция жребият ще изтегли персоналът на пицария Amore.

И през тази седмица ТОП РЕАЛИЗАТОР НА AMORE продължава, като играчът с най-много попадения в рамките на седмицата, ще спечели специалната награда от любезния спонсор. ГФЛ пожелава успех на всички отбори и ги призовава да се забавляват, преследвайки победата.  

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици