новини от региона

Георги Косев от Ремиза с впечатленията си от посещението в Лондон

Футболиста на шампионите посети "Уембли" и наблюдава мач на "трите лъва"

Георги Косев от тима на Ремиза бе Старозагорския представител, който имаше уникалната възможност да посети мач на легендарният „Уембли”. Той наблюдава на живо квалификационната среща за Евро 2016 между Англия и Литва. Ето и неговите впечатления за тридневното пребиваване в Английска земя.  


Здравейте г-н Косев вие бяхте представителя от Старозагорската лига, който имаше уникалната възможност да посети Англия, благодарение на това че бяхте избран за футболист на 2014 година, кажете ни вашите впечатления от престоя ви в Английската столица?

  За мен беше изключително удоволствие, да видя малко свят. Не бях напускал страната и съм доволен от видяното.

Сигурно сте успели да посетите и стадионите на грандовете на Английския футбол, какво ви е мнението за тези стадиони и онова което видяхте там?


Лично аз посетих стадиона на „Арсенал’’!  Нещо което си заслужава, да се види. Голям, красив и скоро построен.(над 60 000 капацитет)


Голямата цел на вашето пътуване бе посещение на квалификационната среща за Евро 2016 Англия –Литва на един от най-великите стадиони „Уембли”, мнението ви за срещата и емоциите които преживяхте там?


Интересен мач с много голове. Имаше над 83 000 по трибуните. Хореографията на феновете в началото беше уникална.

Имали ли сте друг път възможност да посетите друга страна и да гледате на живо футболен мач от високо ниво?

Не

Харесвате ли Английския футбол и на кой футболен отбор симпатизирате?

Харесвах го, само заради Димитър Бербатов. Сега само наблюдавам първенството, заради самата игра.

Доволен ли сте от организацията на БАМФ и предоставената възможност да отидете на тази футболна екскурзия до меката на футбола –Лондон?

Да

Вие играете в шампиона на Стара Загора- Ремиза, кажете няколко думи за това от колко време играете там, какво сте постигнали със колегите си и имате ли незабравим момент от вашата изява в отбора?

 
  Играем дълги години заедно и освен съотборници сме и приятели. Радваме се на успехите си и винаги искаме още. Предстоят много моменти.

Отбора ви ще участва за трети сезон в Шампионската лига на България, след слабото представяне миналата година, какви са амбициите на отбора ви за тази година?
  Гоним винаги върха. Второто място е незадоволително.

Какво бихте искали да пожелаете на всички участници от голямото семейство на Българска асоциация мини футбол и на тези които имат мечтата да отидат на „Уембли”?

Играйте с удоволствие, забавлявайте се и не забравяйте, че всичко е възможно-стига да го желаете истински. 


БАМФ Стара Загора

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици