новини от региона

ОМГ неуспя да спре устремана ЕГ "Иван Вазов"

В дерби срещата на четвърти кръг на УЧЕНИЧЕСКА ФУТБОЛНА ЛИГА, отобрът на ОМГ "Акад. К. Попов" не успя да спре устрема на ЕГ "Иван Вазов", допускайки пораженеи 4:5. " Руската" повеждаха в резултата на три пъти, но "математиците" отвръщаха на всяко едно попадение с гол, като дори в 41 минута дори обърнаха резултата за 4:3. Все пак "сините" се мобилизираха в последната част на мача и с два безответни попадения, грабнаха победата.

В мач с пет обрата в резултата, НТГ "Васил Левски" спечели дебютната си среща срещу ПГСАГ "Арх. Камен Петков" след 7:8. След като административно загубиха първите си два мача, "търговците" имаха желание да покажат огромното си желани, но сякаш огромното напрежение от първата среща ги сковаваше. Мачът все пак беше доста динамичен и с цели 15 попадения се понрави на малцината зрители. Георги Игнатов записа хеттрик за победата, с по две попадения се отчетоха Лъчезар Говедарски и Йордан Йорданов. Попедното попадение бе дело на Теодор Тодоров. Почетните попадения реализираха Стоян Недев, Кирил Недялков и Иван Игнатов по два, с едно се отчете Симеон Диев.

Нова доза разочарование получи отборът на ЕГ "Пловдив", след като бяха разгромение с 2:7 от ПГТ "Проф. д-р Асен Златаров" в началото на седмицата, а два дни по-късно, пораженията вече бяха 4 от 4 мача, след като и НТГ "Васил Левски" ги победи с 4:2, в отложен мач от 2 кръг. Така шампионите на голям терен нямат все още спечелена точка и заемат последно място в групата.резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици