новини от региона

Тринадесет отбора прескочиха във втори кръг на КУПАТА НА ПЛОВДИВ

Три двубоя ще оформят схемата за 1/8 финалите

Измина седмицата на първи кръг на КУПАТА НА ПЛОВДИВ, турнир, който традиционно се организира за всички участници в Градска Футболна Лига. Тринадесет отбора вече чакат жребият за 1/8 финалите утре, докато 6 отбора все още тръпнат в очакване, за да определят последните 3 отбора във втори кръг, след като бяха отложени мачовете им. 

АПФК Пловдив и 90 повториха срещата от 3 кръг в LA LIGA, като отново "полицаите" спечелиха, този път с 9:3. В понеделник, Amore не се изпотиха дори за да се класират, след като Светкавиците се отказаха от участие в турнира. АФК ГАРАТA победиха петима от Бактрейд, след като  "оранжевите" не е събраха в пълен състав за срещата, но все пак успяха да върнат цели 4 попадения. От Grimsby се готвиха за здрава битка, но бяха приятно изненадани от Космос, който им направиха подарък във вторник вечер, след като забравиха да се явят на срещата. Kamenitza-Интернационал опитаха да надскочат своя потенциал, като се противопоставят на елитния ФК Искър, но "синьо-черните" се оказаха невъзможни за преодоляване и се класираха след 9:4. Подобна бе съдбата на ФК Житница, които не успяха да се противопоставят на Балканска гозба и загубиха с 4:11. 

Истинска катастрофа претърпяха опашкарите в LA LIGA - Old School, които имаха нещастието да срещнат водачът във ВИСША ЛИГА КЦМ-ООП, които им зашиха 21 безответни гола. По същото време срещата между елитните Криско и Гражданите завърши с победа на "шахматистите", който излъгаха съперника си за 6:4. Първият скалп на тим от ВИСША ЛИГА падна от ръцете на FC Siza Sport, които се справиха със Спартак, след 4:7. Десант- 68 не усети сериозна съпротива и се наложи резонно с 7:3 над BOHEMIANS. АФК ХАОС отстрани Щ+Щ с убедителното 6:2. Най-заплетен до момента се оказа мачът между Младежка-1 и ХЪШОВЕ, след като "зелените" поведоха с 0:2, но позовлиха да бъдат изравнение до 2:2, а при ролетката на дузпите, след 12 наказателни удара, напред продължиха "жълто-черните". 

Три мача, ще определят последните учасници на 1/8 финалите: VIP DENT - ЕЛМА ТАКСИ на 3 май, Фитони - ОЦП на 4 май и ФК Даяна - АФК Марица на 5 май ще оформят точната схема. Жребият се тегли утре, 23 април от 19:00ч в пицария AMORE. Мачовете ще се изиграят на 7 и 8 май. Ето какво споделиха с нас, част от участниците в мачовете за купата:


 

 

Ето на вашето внимание, едно интервю на играч от КЦП ООП, което така и не намери своето място да бъде публикувано:


 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици