новини от региона

2+2 и Копакабана продължават без грешка в АНЛ - Габрово

Пета поредна победа за двата водача в класирането

Тимовете на 2+2 и Копакабана продължават победният си ход в Неделната лига на Габрово, записвайки пета поредна победа.
Селекцията на Тодор Гутев се справи с бойкият тим на Палаузово, като нови два гола за крайното 4-2, отбеляза голмайстора на лигата, до този момент, Нено Караджов.
Отбора на месец Март, Копакабана, надделя, в дербито на кръга, над ВАС Етъра, с 5-2. По два гола реализираха Пламен Меразов и Петко Златев.
Laziale се изкачи на трето място във временното класиране, след две победи през изминалата седмица. В отложен мач от предният кръг, Пламен Кожухаров отбеляза четири гола, за победата над Идеал Стандарт Видима, със 7-4. В Неделя, Стилян Асенов наниза хеттрик на тима на Марти Young Stars, за крайното 5-2.
ФК Експрес се настани на четвъртото място, след четвърта победа в първите пет кръга. Щатният голмайстор, Ивайло Райнов - доктора, отбеляза два гола, за победата на своите над тима на Ястребите, с 4-2.
Георги Костадинов, също с два гола, донесе трите точки на съотборниците си от Гипсострой 08, победили трудно Трите Хикса, с 2-0, в мач с множество жълти картони.
Идеал Стандарт Видима се придвижи към горната част на класирането, след втора победа за сезон 2015. Александър Тодоров бе над всички и с два гола подпечата крайното 3-1 над опашкарите от Омега.
Първо нулево равенство бе записано през тази година. Негови автори се оказаха отборите на Веспа и Ceratizit, в мач с много борба и напрежение до последният съдийски сигнал.
Своите награди получиха и авторите на най - бързите и най красиви голове в отминалите два кръга. Стекче бира за най - красив гол отнесоха Ивайло Тодоров - Бланко от Laziale и Ивайло Райнов от Експрес за ювелирните си изпълнения от 4 и 3 кръг.
 А вкусна пица от пицария Фреш, за бързите си умения да бележат в противниковата врата, ще имат възможността да хапнат Чавдар Чанков от Идеал Стандарт Видима и Пламен Кожухаров от Laziale, разписали се най - бързо в 3 и 4 кръг.
 В голмайсторската листа водач е Нено Караджов от 2+2, с 10 гола, следван с по осем, от Александър Аспарухов - ВАС Етъра, Пламен Меразов - Копакабана и Дилян Тотев - Ястребите.
Следващият, шести кръг се открива в Събота от 17,00 часа, с мача Идеал Стандарт Видима - Експрес, а в Неделя, 26 Април, на сп. комплекс Трендафила са и останалите срещи от кръга  

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици