новини от региона

"Запрянови" приема "Коно пица" София този петък от 20 ч.

 На 17.04.15 г., след празнично прекъсване, ще продължи борбата за първото място във Висшата лига по мини футбол в Асеновград. Тогава на спортен комплекс „Арена“ ще се проведат първите три срещи от трети кръг на шампионата. Началото на петъчните двубои ще бъде поставено точно в 19 ч.. „Есетра комерс“ ще домакинства на „Сао Пауло“. Освен редовните мачове между отборите от асеновградското първенство, многобройна публика се очаква да събере и дербито от Лига България между „Запрянови“ и „Коно пица“ София. Срещата трябваше да се проведе на неутрален терен, но поради редица обстоятелства ще се изиграе в Асеновград отново на 17.04.15 г., от 20 ч.. След това, феновете на мини футбола в нашия град могат да останат на спортен комплекс „Арена“, където в двубои съответно от 21 ч. и 22 ч. ще влязат „Амарант“ срещу „Шипка“ и „Фараоните“ срещу „Галакси“.
   В понеделник, на 20.04.15 г., пък, за победа от 20 ч. ще се борят „Атила“ и „Мания“. А първенците във временното класиране на Висшата лига в Асеновград „Запрянови“ и „Стенимахос“ ще се изправят един срещу друг в същия ден от 21 ч..
   Междувременно, до края на април още два асеновградски тима ще защитават името на Асеновград в Лига България. В Самоков момчетата от „Стенимахос“ ще покажат уменията си пред „Ел старс“ Елин Пелин. А „Шипка“ ще влезе в спортен спор със смолянския „Белатрикс“, като мачът ще се изиграе в Пловдив.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици