новини от региона

Интервю със мениджъра на Копакабана Климент Велев

Копакабана стана пъвия носител на купата "отбор на месеца" март

Отборът на Копакабана спечели купата за отбор на месец март и по този повод се свързахме със мениджъра на отбора Климент Велев за да отговори на въпросите на БАМФ.

Г-Н ВЕЛЕВ, ВАШИЯ ОТБОР СПЕЧЕЛИ НАГРАДАТА ЗА” ОТБОР НА МЕСЕЦА„ В АНГЛИЙСКА НЕДЕЛНА ЛИГА  ГАБРОВО.ТОВА Е ПЪРВА НАГРАДА ЗА ВАС В ТОЗИ СЕЗОН,КАЖЕТЕ НЯКОЛКО ДУМИ ОТНОСНО ТОВА?

Радвам се,че станахме отбор на месеца.Всеки един от нас допринесе това да стане и се надявам това да не е единствената ни награда в лигата.  

РАЗКАЖЕТЕ НЕЩО ИНТЕРЕСНО ЗА ВАШИЯ ОТБОР,КАКВИ ИГРАЧИ ИГРАЯТ В НЕГО?

Отборът ни се изгради в последната една година.Всеки от нас е играл на различни места и в други отбори.Отборът е съставен основно от приятели и момчета които обичат футбола. 

МАКАР И ДОСТА РАНО КОЙ МИСЛИТЕ ЧЕ ЩЕ ТРИУМФИРА КАТО ШАМПИОН В „АНЛ 2015” ГАБРОВО?

Рано е да се каже,но се надявам да е КОПАКАБАНА :))) 

ХАРЕСВА ЛИ ВИ ФОРМАТА НА ЛИГАТА, НОВАЦИИТЕ ОТ КОИТО СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ВСИЧКИ ОТБОРИ  И КАК НАМИРАТЕ НОВИЯ САЙТ НА АСОЦИАЦИЯТА ПО МИНИ ФУТБОЛ?

Да харесва ми. Наградите може би са прекалено символични и може би не стимулират изцяло играчите според мен,но все пак всички сме се събрали да си доставяме удоволствие. Новия сайт сравнение с предишния, който беше е просто супер!

КОЙ ВИ Е ФАВОРИТА ЗА СПЕЧЕЛВАНЕТО НА ТАЗГОДИШНОТО ИЗДАНИЕ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА НА УЕФА, И КОЙ ВИ Е ЛЮБИМИЯ ФУТБОЛЕН ОТБОР ?

Фаворит за спечелването на ШЛ ми е Реал Мадрид,а любимият ми отбор е МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД. 

КАКВО ЩЕ ПОЖЕЛАЕТЕ НА ЧИТАТЕЛИТЕ НА WWW.BAMF-BG.EU И НА ОТБОРИТЕ КОЙТО СЕ СЪСТЕЗАВАТ В РАЗЛИЧНИТЕ ЛИГИ В СТРАНАТА?

Пожелавам на читателите да продължават да следят сайта,а на играчите да са здрави и да успяват да дават всичко от себе си. 
 


БАМФ София

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици