новини от региона

Кошмарен старт за вицешампионите от 2014

Трета поредна загуба за ФК Ястребите

Кошмарно начало на сезон 2015 в АНЛ Габрово, прави тимът на Ястребите, вицешампион от миналата година. Мартин Димов и съотборниците му, записаха трета поредна загуба за тази година, този път от тима на Laziale. За победата с 2-1, на два пъти се разписа Пламен Кожухаров.
През седмицата, Ястребите загубиха и мача си от 2 кръг, с 2-4 от Трите Хикса. С два гола се отчете Сашо Велинов, а най- красивия гол на кръга отбеляза Петър Михов от хиксовете.
С пълен актив след 3 кръг останаха три отбора - 2+2, Копакабана и ФК Експрес.
2+2 изигра силно второ полувреме и сле четири гола на Ивайло Христов - кубчето, победи Гипсострой 08 със 7-1.
Експрес победи с 4-0 Омега, след две точни попадения на Йосиф Аджов.
Копакабана постигна минимална и изключително трудна победа над бойкия тим на Палаузово, с 1-0. Единственото попадение, с цената на три точки и първа позиция във временното класиране, отбеляза Ивайло Илиев.
Идеал Стандарт Видима постигна първа победа за 2015г. В драматичен мач, Георги Стефанов от хиксовете, си отбеляза ефектен автогол за крайното 2-1 за севлиевци.
ВЕСПА допусна първа загуба. В много оспорван мач, те загубиха с 1-2 от Марти Young Stars. Точни за победителите бяха Крейн Петров и Здравко Антонов.
Следващата Неделя, на 5 Април предстои 4 кръг на АНЛ - Габрово, отново на сп. комплекс Трендафила. Началото е в 11,30 ч.  

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици